Vulin: Pozvao sam 53 ministra odbrane da spreče da teroristi naprave vojsku

Ostavite komentar


    1. Iz kanade sigurno nije, mislim da je zvao sa Solomonskih ostrva i Surinama.
      A britanski i američki kolega mu šalju poljupce.

  1. samo 53 ? kada derzerteri i onaj koji poderzuje ratne zlocinaca mze biti ministri odbrane , sto nebi mogao i „teroristi“ da naprave vojsku BTW VOJSKA SE FORMIRA A SE NE PRAVI , PRAVI SE TORTA , PITA , SLADOLET itd .

    hocu da verujem da si zvao ministre odbrane Surinama , Burkine Faso … oni ce sigurno sprciti 🙂

  2. Upravo ti je oddgovorio ambasador Velike Vritanije,ali sačekaj šta će reći Surinam,Tobago,Nanibija…?

    1. Objasni mi kako stiti?
      Jel ti znas da ima vise srba juzno od ibra nego na severu mitrovice.

  3. Nadam se da ce spreciti stvaranje vojske tj da ce spreciti da se registruju u nazi vojske kriminalci, ubice i teroristi.

    1. I ja verujem da klempavom ništa ne verujem. Ako piše tako kao što govori engleski, daj bože da nas kakav Surinam ne bombarduje.

  4. Dakle, kada neosuđeni teroristi formiraju vojsku, to je straaašno, a kada osuđeni ratni zločinci drže predavanja na vojnoj akademiji, to je….ok!? Ipak, nije Vulin kriv, on je….pa…Vulin. Onaj ko ovakve likove postavlja na najviše državne funkcije najveći je neprijatelj ove zemlje.

  5. Vlada Srbije ce uciniti sve da spreci formiranje Vojske Kosova.Nadam se da cemo uspeti da sacuvamo mir.

  6. Sad svih 53 da pritisnu prištinske političare i da ih urazume. Srbija je uvek za politiku mira i razuma i za nastavak dijaloga.

    1. Zabraniti vojsku Kosovu, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji i onda Srpska vojska moze da radi sta hoce, mi smo faktor ,,stabilnosti,, na Balkanu. Ono u stiluj ja cu se naoruzati a ti se nesmes naoruzavati kako bi mi bilo lakse da radim od tebe sta hocu…
      Neznam s kakvim pravom i obrazom srpski politicari imaju nekome reci da se ne plase Srpske vojske koja je sebe pokazala na Kosovu i BiH…
      Neznam danas ali nekada se izucavalo na akademijama misljenje Ruskog majora, na silu se silom odgovarana a paniku panikom.

  7. Verovatno je ovaj vojni neodsluženik pisao i ministrima odbrane USA i UK kako bi njihovi ambasadori na Kosovu poništili svoje izjave o formiranju kosovske vojske? Uzgred,kako jedan,navodno,diplomirani pravnik može da izvali takvu glupost poput etikete „neosuđeni teroristi“, ako vrlo dobro zna da ako nekom nije suđeno i presuđeno on ne može nositi taj atribut,zar ne ?!

  8. Pretpostavljam da je ova persona non grata pisala i hrvatskom kolegi Krstičeviću?

  9. Bravo Vulo sada posle tvoja pisma nece se stvoriti vojska Kosova,Genija koko mu nije pao napamet AV da on salje

  10. Dali si smikao usne i poslao tvoje usne? Ako si to uradio ipak neko ce da uradi nesto a najmanje da se smeje. Kosovo je Drzava volis ti to i ne i ti znas najbolje! Ako si poslao pisme na one drzave koje nisu priznali Kosovo to je OK, ali ako si poslao te pisme kod one drzave koje su priznale Kosovo to je smesno od tebe, svaka nezavisna Drzava u svetu ima vojsku i tako ce da bude i sa Kosovom a ti drzi svoj narod u bajkama kolko god mozes. U tu vojsku imace i Srbe i sve nacionalne manjine koje su ti i bogami neki od nji su rankirani dobro.

  11. Pazite ovako u ozbiljnim zemljama ministar vojni treba da je:Stranacki neutralan,visokog vojnog cina naravno zavrsena vojna skola bez sumnje da je nesto muvao sa video nadzorom na kosovu,da je dosao do imovine bez objasnjenja i dokaza da je bio uspesan u svom poslu poslednjih 10godina i naravno da lici malo na vojnika ozbiljnog da ga postuje vojska i da narod ima poverenje u njega a ne da se svi sprdaju sa njim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.