Vulin: Predsednik i njegova porodica neprekidno na meti onih protiv kojih država mora da se bori

Ostavite komentar


  1. Naravno da ćeš dati sve od sebe. Zato te je i izabrao kao najvećeg njegovog poltrona i poslušnika da sutra opet batinate narod na ulicama, gore nego Rebić. Zato Vulin, pamet u glavu i razmišljaj o posledicama svojih postupaka, jer niko na vlasti nije ostao večno. Napravili ste od Srbije Belorusiju i cirkus od parlamenta. Ali, vi ste Srbiji i najbolja opomena. Poslednji autokrata ili bolje reći diktator u njenoj istoriji.

    1. Subjetkivno mišljenje koje se ne zasniva na činjenicama, jer prozivanje dece i roditelja, a zarad političkih ciljeva, neprihvatljivo je.

  2. Lažući javno ministre želim da te podsetim da ste i ti i tvoj predsednik iz stranke koja kritičare eliminiše a ko bi normalan išao za predsednika u zatvor.Mafija je vaša vojska.

  3. Pulin, srpski ovčarski pas. „Ne laje pas zbog sela, nego zbog sebe. Gospodaru čuva leđa , jer, lepo se udomio u njihovom donjem delu.

  4. Predsednik Vučić ima ogromnu podršku u narodu za politiku koju zastupa. Dokazao je već, da je spreman da se žrtvuje u borbi za interes Srbije i njenih građana, i svima je jasno da ga niko neće zaustaviti ni uplašiti u obračunu države sa organizovanim kriminalom koji je najavio.

    1. Ovo lucidno saopštenje mora da je sastavio tim stručnjaka u Centrali. Ovo jedna glava ne može da izmisli. Je li tako “Principe“?

  5. Ahahhaa triler drugi deo iliti Jajinci 2- povratak Sita. Stalno se ovce drze u strahu od vuka, unutrašnjeg ili spoljnog. Svi udaraju na vas a vi cestiti junaci sa mukom svoje cojstvo dokazujete. Sto se bavite time ako u kuci ne moze da organizujete red i mir? Pogresna vam profesija, samo sto vi govorite Mi sjajni, a narod nikako ne valja. Ahahhaha. Nista to nije problem. Problem je beda naroda i to ne samo finansijska, vec moralna, kulturna i intelektualna. To ne moze da se nadomesti niti izgradi dok kod Ratovi Zvezda nastavljaju snimanje u Srbiji.

  6. Može nek kamere ostanu ali nek se postave u vaše kabinete da mi vas malo kontrolišemo. Mi plaćamo porez od kojih vi dobijate plate ne zaboravite to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.