Vulin: Razgovori u Vašingtonu će biti teški, razgovarate sa ljudima koji mrze vaš narod

Ostavite komentar


  1. SRPSKI NAROD NEMA VECIH NEPREIJATILJA OD VAS.
    ZASTO STE INSISTIRALI NA SKIDANJU TRGOVACKIH SANKCIJA,A NE NA POVRATKU,SLOBODI KRETANJA GRADJANA,ZUTOJ KUCI…?
    NE TREBA NAM PUT DO TIRANE,PRISTINE I RAZNE VASE MEGALOMANSKE ,LAZLJIVE I BOLESNE IDEJE.
    DOSTA VISE SA MRZNJOM,AJMO MALO O VASIM MATERIJALNIM INTERESIMA,KRIMINALU,LAZIMA,ODGOVORNOSTI.

    1. Bravo za komentar! Unistise vojno zdravstvo, kriminal u nabavkama reagenasa i lekova nevidjenih razmera, posebno kako je ovaj dosao za ministra odbrane! Ljudi, na mesecnom nivou kradu se milioni evra!

  2. Naravno da će biti teški, zna se ko je kuvao situaciju do 1999 godine, SPS, SRS i JUL, sve ista bratija i danas, samo ste sada u skupljim odelima.

    1. Ti si, Vuline, pokazao svima koliko volis i cenis svoju zemlju sluzeci vojni rok kada je to trebalo.

  3. Bestidnost, jasno vidljivi razlozi za komplekse, narkoticki efekti na psihu, slavoljublje, uliznistvo…stvori ovo sto vas nervira. Da li ste bolje zasluzili !?

  4. Pa sto razgovarate samo sa ljudima koji kako kazes mrze srpski narod ???? Razgovarajte sa ljudima a ima ih puno na svetu koj su nam prijatelji i ignorisite te koje nas mrze. Ne to je samo maska i podvala srpskom narodusta vi radite. Vi ste deo njihove klike i radite u istom interesu protiv srpskog naroda.Ali i tome ce doci kraj i svi vi koji ste maltretirali i unistavali ovaj narod i srpsku drzavu bice te procesuirani i dobiti zasluzene zatvorske kazne koje ce biti nadam se tolike da nikada vise necete ni izaci. Narod Srbija probudite se.

    1. A zasto ne obznanite zalosnu cinjenicu da i ONI i vecina Srba (uklucujuci i vas) mrze Albance?

  5. Koliko god ružno zvučalo kad kažeš da neko mrzi tvoj narod, još je ružnije kad tvoj narod mrzi tebe, kad si odvratan celom narodu, kad pljuju TV kad se pojaviš na njemu, kad se o tebi fgovori sa gađenjem…mogu do sutra nabrajati.

    1. Ovo treba postaviti za ministra spoljnih poslova :verovatno zna bolje strane kezike od aktuelnoga, svaka mu je izjava biser diplomatske mudrosti i tolerancije, ima veze u Kanadi, šta čeka politički doajen AV?

  6. Iskreno niko Srbe toliko nije mrzeo kao komunisti i to srpski komunisti, tako da amerikanci i albanci tu febelo zqostaju, zato me taj razgobor ne brine.

  7. Sta “ lupeta “ ovaj gosp. “ tetka iz Kanade “ . . . kakvi teski razgovori. . . kakvi bakraci . . . primice ih neki 4 – oro nize razredni savetnik uz mozda pojavu Trampa ( mada on ima mnogo vaznijeg posla sa svojom kosom ) uz par slikanja pred kamerama i to je sve . . . nista drugo tu nema osim gubljenja vremena . . . jedini ADUT bi bila gospodja Vucic Tamara koja bi se lepo ispricala sa Prvom USA Damom na polu slovenacko srpskom jeziku o deci i muzevima a to bi bilo mnogo vaznije nego nekakvi “ hipoteticni razgovori “ o Ekonomiji i ko zna o cemu sto obe delegacije odlicno znaju ali week – end ( ili krace ) u New York- u se ne odbija kad caste gradjanii R . Srbije . . .

  8. Ja ne razumem se kako ovom ćovek dozvoljava da prića svašta i koliko ovaj čovek mrzi drugi narod a ministar u vladu srbije neverivatno

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 8

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.