Vulin: Srbija se suštinski na izborima opredeljuje samo između dve grupacije

Ostavite komentar


  1. Gospodine DANAS zašto objavljujete ovakve vesti. Do vidjenja.

  2. Ovo je van pameti. Covek je u jednoj stranci a voli drugu . Taj covek je politicar je politicki vodja jedne stranke a zeli da mu bude sef politicki vodja druge stranke?! Pa, idiote, idi u tu drugu stranku, budi njen deo, pa neka te vodi taj vodja. Ovako si samo jedno odvratno smece i bestidni bednik!

  3. Ono kad nekome naiskrenije, iz dubine duše i svim srcem želiš najgoru moguću kazni, svih kazni… ovoj spodobi, nemogućem biću, moralnoj nakazi, oličenju zla, umobolnom monstrumu i ljigi najgore fele…gadno mi je i da mu napišem ime.

    1. Prava ocena ličnosti i dela Vu Lina, bravo!
      Inače, razgovarao sam sa jednim visokim oficirom, kako Vojska uopšte može da trpi ovu kreaturu. Odgovor je bio da njega podržava upravo NATO jer ne žele sposobnog čoveka na tom mestu već samo pukog izvršioca za ono što se traži.

    2. miki ja sam napisao vaše ime i ako mislim da ne zaslužujete,barem ne u srbiji!

    3. miki iz vaše izjave sam zaključio kakva ste vi osoba a ipak sam vam spomenuo ime. pozdrav

  4. Zbog cega moj omiljeni list uopste prenosi izjave ovoga? To nema ni postenja, ni morala, ni pameti, a ni stranke. Visoko na SNS listi, a kada bi sam isao na izbore imao bi najvise par stotina glasova. To je niko i nista, ali je pravi odraz nase bede i nistavila. Fuj!

  5. Da li ce da pobedi Janko ili Marko nije mi bitno ali mi je bitno da na funkciju MINISTRA ODBRANE umesto Aleksandra Vulina dodje adekvatno obrazovana i sposobna osoba koja nece praviti sprdnju od ovog ministarstva kao sto je cinio navedeni gospodin.

  6. Ovaj Vulin misli da iza njega stoji vecinska Srbija. U stvarnosti on je predsednik stranke za koju se moze reci da je to grupa gradjana.

  7. Ti si Vulinu predsednik grupe gradjana, jer tvoj PS jedva da moze napuniti autobus glasaca.

  8. Ovaj Vulin je takva ulizica da se to retko viđa. Zarad vlasti su Miloševiću uvlačio, sad se uvlači Vučiću, a suštinski se ne razlikuju. Oba su nesposobni da se bave bilo čime drugim sem pričom i politikom. Oba su loši ljudi. Sramota me je ko je predesdnik naše države, ko je premijer, ko je ministar odbrane, ministar spoljnih poslova i redom. Ostaće oni zapamćeni u istoriji Srbije kao nadam se najgora vlast. Ne mogu ni zamisliti da može neko gori od njih da dođe na vlast. Ali obzirom da naivni srpski narod glasa za ovakve slatkorečive obmanjivače i davaoce lažnih obećanja ni to nije isključeno! Bežite deco odavde dok ste mladi. Ne živi se od srpstva, može se biti srbin i u Beču, Rimu, Madridu, Moskvi, Solunu….

    1. maksimoviću vi ste očigledno srbin ili srpkinja u inostranstvu čim ovako pišete. ostanite molim vaxd van srbije molim vas. takvi nam izrodi netrebaju. ipak sve najlepše van srbije.

  9. Koliko vazelina mesečno troši gospodin ministar za ovoliku glavu ili to radi na suvo?

  10. Sta ovaj vulin konta da je on neko bitan.pa bez sns cenzus od 3%bi bila misaona imenica.bez sns bi mogao ući kao nacionalne manjine sto ulaze

  11. Izjavu dotičnog nožemo poistovetiti sa izrekom da je “ politika kao krava na krovu”. Gledaš i čudiš se lako je govedo dospelo tako visoko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.