Vulin: Srpska uvek može da računa na podršku i pomoć Srbije

Ostavite komentar


  1. Zamisli priču da si završio četvorogodišnju gimnaziju, potom Vojnu akademiju, vucarao se po ratištima od Maribora do čuvenih Košara. Gledao kako ti prijatelji i ljudstvo ginu, proživljavao sopstvene i tuđe tragedije i na kraju salutiraš ovom/ovome/ovog/ovakvom… Šta god. Ja bih pre sebi pucao u glavu ili se penzionisao.

  2. Ovaj čovek samom svojom pojavom uliva sigurnost,na stranu što nije služio vojsku ali kao ministar nekako je rečit ,otresit.A kada završe sa zaštitom Kosova i državnih interesa tamo onda će na isti način pomognu republiku Srpsku.Kada sam pročitao ovaj članak babi ,samo je prokomentarisala; uh,uh ne pominji,ne pominji ga..

  3. Procitao sam samo naslov i usao da dam komentar. Tekst me uopste nije zanimao. Kaze Vulin, kako vojska uvek moze da racuna na drzavu Srbiju. A kad to ne moze da racuna ? Zar nasa vojska treba na nekog drugog da racuna ? Koja glupa i pateticna izjava. Sta sad ocekuje ? Da mu vojni kadar skandira jer znaju da mogu uvek da racunaju na drzavu. E Vuline, sad si im oci otvorio…..

  4. Po Vulinu, svaka drzava se mora starati za sve pripadnike svoje nacionalnosti, gdje god oni zivjeli. LOgicno slijedi da srbi koji zive van Srbije treba da rade za drzavu Srbiju a ne za svoju zakonitu drzavu. Pa, g. Vulinu, da li se slazete da Albanija finansira vojsku i oruzanje Presevske Doline, ili Madharska Vojvodine, itd? Zasto ne pokusavas da finansiras Luzicke srbe u Austriji?

    1. Лужички Срби (Сораби) су староседеоци данашње покрајине Саксоније ( на л.српском Саске земље) и покрајине Бранденбург (Бранибора) у Немачкој, а не Аустрији.

  5. Srbija do Tokija, ovaj je mnogo naivan covek, ako bude neka esakalacija hoce ovaj lik da posalje njenu Tetku od Amerike da ratuje ili ce sam ici ili ce da posalje tudje dece.

Ostavite komentar


Politika

O čemu su opozicionari razgovarali sa specijalnim izaslanikom SAD Kasanofom, tokom njegove nedavne posete Beogradu? 10

O čemu su opozicionari razgovarali sa specijalnim izaslanikom SAD Kasanofom, tokom njegove nedavne posete Beogradu?

Specijalni izaslanik SAD Aleksandar Kasanof, naslednik Gabrijela Eskobara, tokom nedavne posete Beogradu osim sa predstavnicima vlasti, sastao se i sa predstavnicima opozicionih partija, a opozicionari susret tokom prijema sa Kasanofom iskoristili da mu predoče potrebu da se Srbija što pre integriše u politički prostor SAD i EU, ali i stav građana oko iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.