Vulin: Tužba za genocid neće proći bez odgovora Srbije

Ostavite komentar


  1. „i da to, kao ni najava formiranja vojske neće proći vez odgovora Beograda“

    A KOJ JE BIO ODGOVOR O FORMIRANJE VOJSKE KOSOVA MALO KUKANJE PO ZAPADNIM ZVANCICIMA POZIV SEDNICE SB UN I TAMO MALO KUKANJE A VOJSKA KOSOVA SE FORMIRALA I NASTAVLA SVOJ PUT DA SE RAZVIJA OBUCAVA I OPREMI ZA VERSENJE ZADATKA CUVANJE TERITORIJALNI INTEGRITET I SOVRENITET KOSOVA …

      1. NISAM ZNAO DA JE TO BILO ODGOVOR NA VOJSKU KOSOVA … BTW MI GRADIMO NOVU KOSOVSKU VOJSKU SA NOVIM OPREMOM A VI NASTAVITE DA SNABDEVATE OLDTAJMER VOJSKOM SA OLDTAJMER OPREMOM …

        1. @U.S od Albania

          A kojom to novom opremom? Dobili ste nove gume za bicikle? Wau. Strah ste i trepet. Da bi se ona vasa saka jada mogla nazvati vojskom trebaju godine i godine kao i stotine i stotine miliona evra. Potrebna je i ekonomija i mnogo sto sta jos. Vec sada vam trecinu budzeta pune poreski obveznici USA i EU posto ste sami nesposobni za to, sta ce tek biti kada vam zavrnu slavinu. A hoce.

  2. Za početak, naš odgovor je vidim vrlo oštar – daćemo dva čoveka iz Srpske liste da zasednu u ministarske fotelje te buduće vlade! Neverovatno! Fotelja je srce Srbije!

    1. nemoj tako…..ako se situacija dodatno zaoštri poslaćemo onaj naš voz na relaciju Beograd – Kraljevo …..

  3. Molim clanove koalicije oko Vucic da ministra vojske Srbije neko obavesti da je Kpsovo vec napravilo vojsku i da se to precutkuje u Srbiji a forsira samo pitanje taksi dok ona ne bude kompletna i funkcionalna. Posle ce kao i sve sto albanci na Kosovu rade na formiranju drzave dok im Vucic dozvoljava zbog podrske zapada njegovoj licnoj diktaturi, biti kasno za ispravljanje. Ili je ministru samo izletelo formiranje vojske kao problem…

  4. Da li je neka vojska bilo gde u svetu ovako ponizena kao srpska? Pa pogledajte vi ko vodi tu vojsku,individua koja ima diskutabilno zdravstveno stanje da bi bila na toj funkciji ? Za ovo neko mora kad tad da snosi odgovornost jer taj ko je Vulina postavio na tu funkciju je svesno isao na to fda celu vojsku obezvredjuje i omalovazi.

  5. Korupcija u mo nevidjena. Na nabavkama za vojno zdravstvo kradu se desetine miliona evra. Samo na nabavkama hemikalija za laboratorije evo ovih dana se kradu milioni evra! Zemlja gde je ovolika korupcija u vojsci ne moze nikome da se suprostavi!

      1. Koje sta vi siledzijska nacija, ostavljate komentare po srpskim portalima, na srpskom jeziku na kojem niste hteli da idete u skolu u drzavi u kojoj ste ziveli. Pisi na albanskim portalima.

    1. @Milivoje… I postaviće dr. Vjekoslava za ministra odbrane?

  6. Da li je neka vojska bilo gde u svetu ovako ponizena kao srpska? Pa pogledajte vi ko vodi tu vojsku,individua koja ima diskutabilno zdravstveno stanje da bi bila na toj funkciji ? Za ovo neko mora kad tad da snosi odgovornost jer taj ko je Vulina postavio na tu funkciju je svesno isao na to fda celu vojsku obezvredjuje i omalovazi..

  7. Moj srpski narode, zamislite ako bi kojim slucajem neko opkolio Beograd i sipao vatru iz topova, tenkova i minobacaca, ako bi izbacio celo stanovnistvo Sumadije uz masovna ubistva i silovanja. Da li bi mi to zvali genocid? Zamislite da u tom procesu bude ubijeno nekoliko stotina agresorskih vojnika a onda se agresor zali da smo mi napravili strasan zlocin. Kako ocenjujete to stanje? To je ono sta smo mi uradili u Bosni i na Kosovu. U tome je ucestvovao i nas predsednik.To je GENOCID.

    1. A nisu Albanci prenosili hladnjacama leseve ljudi koje su poubijali i bacali ih u jezera i reke. Sve je to snimljeno satelitima. Samo Srbi to zaboravljaju, a ucesnici, kao Vulin, se prave ludi. Nisu svi zaboravni.

    2. @Marko Mandusic

      `Ala si ga ispinovao, svaka cast. A sada trk po honorar tj. burek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.