Vulin u Nišu: Zabrana posete Kosovu još jedan dokaz koliki je Haradinaj lažov

Ostavite komentar


  1. Mister Bin Oppsss… Ministar vulin najveci lazove optuzuje nekog da je lazov KUDA IDE OVAJ SVET BEZ MORALAN COVEK PRODAJE MORAL

  2. Vulinu,ti bi trebao znati da je k.Mitrovica u drugoj drzavi. Zato ili trebas pokazati sluzbeni poziv druge strane,ili da imas odobreni zahtev te drzave.Ne moze da sednes u kola i jos sa svitom generala,put pod noge i u drugu drzavu.Jos sa takvim prostackim vokabularom kojeg koristis,to mu dodje kao provokacija,ako nisi znao.Ti i tvoji generali ne trebaju nam od 99 god.kad si potpisao kapitulaciju.

  3. Kakva posla iznenada imate na Kosovu druze Vulin ? malo vam sto ste kupili stan od poslova sa kamerama koje tamo nikad nisu postavljene vec je zenina tetka morala da skace u pomoc. Nemojte cenzurisati istinu.

  4. Dzabe ti dvonedeljna obuka, „vojnice“! Iskreno, ja ga ne bih pustio ni kod kokosaka, a kamoli u svoju kucu. To sto sad kokodace, nije zbog mojih kokosaka. One su ok.

  5. Gospodine Gugjine izvini Vuline tako ti je kada ne svatis da Kosovo ti je nezavisna drzava,tvoja pjesma se pecala do 99 godina e sada pjevaju albanci.Budi poslusan u buducnost ja ti garantujem da ces moci da da posjetis Kosovo za par dana ali ne smjes nista drugo da izjavis sem Kosovo je Nezavisna Republika inace zaboravi neces nikada vise da udjes u tu drzavu✈️

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.