„Vulin preneo Vučićevu poruku biračima da mu je srce na pravoj strani“: Sagovornici Danasa o govoru potpredsednika Vlade Srbije u Ruskom domu

  1. Mislim da ovoliko šu
    rovanje sa rusima,ne
    će doneti Srbiji,ništa
    dobro i stiče se utisa
    k da Vulin „čuva“rusk
    ku stranu za „ne daj
    bože“može brzo pret
    rčati na rusku stranu
    .

  2. Ala ste se navukli na demagogiju i isprazne price.Stvari su jednostavne a ticu se teritorijalnosti i novcu.To je jasno svima u ovom eko kosmaru.

Ostavite komentar


Politika

Međak otkrio koje uslove EU zaobilazi vlast u Beogradu: Propustićemo istorijsku šansu za članstvo 2030. 10

Međak otkrio koje uslove EU zaobilazi vlast u Beogradu: Propustićemo istorijsku šansu za članstvo 2030.

U poslednjih 15 godina nisu iz Brisela dolazili toliko ohrabrujući tonovi kad je u pitanju proširenje. Stvari se ozbiljno ubrzavaju i šansa za proširenje postoji do 2030. Srbija može da je iskoristi, ali pokazuje da to ne želi i da je na putu da propusti (verovatno poslednju) priliku za ulazak, koja se otvorila agresijom Rusije na Ukrajinu, ocenjuje Vladimir Međak iz Evropskog pokreta u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.