Vulin: Za Brnabić ili opoziciju

Ostavite komentar


  1. Svi ministri u prošloj vladi podržavaju Anu bojeći se za svoju fotelju. Lukavost Vučića se ogleda baš u ovakvom stavu njegovog lajavca jer izgleda nisu kvalifikacije budućeg premijera bitne već da se oni koji imaju svoj kredibilitet u SNS i koalicionim partnerima eliminišu. Srbija postaje država poslušnika, klimoglava i poltrona. A Ana treba da bude svesna da će voditi državu u kojoj je na izborima nisu podržali oni koji su pobedili, kao i najmanje 95% stanovništva. Hajdemo da stavimo na poligraf sve one koji će glasati za Anu Brbanić pa i samog Vulina i Vučića i odgovor će biti kristalno jasan. Prihvatanje same kandidature je odraz velike taštine, osustvo svakog preispitivanja svojih mogućnosti i kvalifikacija.

  2. Opet ovaj,ljudi ovo sve treba strpati na FARMU,ionako se ne skidaju s Pinka.Gazda bi se znao pet godina,a ni za sluge ne bi bio problem.

  3. Vucic nije u pravu: Srbija bi bila jos vise izmenjena, na bolje,naravno,da on nije poceo da vlada njome kao diktator i ponizni poslusnik Zapada u predaji srpskog Kosova i Metohije Siptarima sa stvaranje nove siptarske drzave.Ali,hvala Bogu, ono sto je najvaznije,i pored njegovog silnog rada na cilju da srpski narod,po naredbi vekog srbofoba Merkelove,promeni svoju glavu,to jest svest,narod je ostao cvrsto na liniji ocuvanja tradicije zdrave srpske pravoslavne porodice!Vucic na silu hoce da na celo srpske Vlade dovede Hrvaticu Anu (nemam nista protiv njenih nacionalnih osjecanja,ali ona kao premijer Vlade bi bila,po prirodi stvari,svojevrsno ponizenje i samar srpskom narodu!) da tu tradiciju svojim LBGT usmjerenjem srusi,a da konacnu predaju KiM Siptarima ubrza!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.