Vulin: Zaharova uvredila Vučića

Ostavite komentar


  1. Treba ovde ispitati ulogu Ivice Dačića, najvećeg prijatelja portparolke Kremlja gospođe Zaharove. Morao je i on da uzvrati na poniženja kojima ga Vučić neprestano izlaže.

    1. Prije komentara pogledajte sliku, pa tek onda razmislite i ocijenite na sta vas podsjeca slika. Ako ste bili na sudu, imali ste priliku da vidita stvarnost a sad imate priliku da upredite dve slike. Nema nista lazno, Vucic bi se trebao da zahvali na upozorenju da je nepristojno predstavljen.

  2. Gde su se sada sakrili svi oni rodoljupci, Ika, Zile, Ana I ostala zabokrecina koja nas je zagadjivala skoro jednu deceniju sa svojim odvratnim botovskim pivracanjima? Marija Zaharova je osvetila sve ponizene.
    Spasibo daragoj Zaharova.

  3. Ja sam 2-3 procitala sta Zahareva kaze, ja nevidim tu nikakve vrste uvreda.
    . I na kraju dana Zahareva kao I mi svi imamo pravo da se izjasnumo.
    Rep Srbija zbunjuje svoje gradjane kada je drzava sa Rusujom DOBRO onda ocekujes gradjane da vole Rusiju, Ruse a kada ne hoce da mrzimo
    Manipulisu nas, Peru nam mozak.
    Neka je Zahareva rekla svoje misljenje.
    I ja mislim da u Beloj kuci he CIRKUS. BIO. A SADA CE CIRKUS STICI KUCI.

  4. Mirko je sam sebe uneredio, a Zaharova je samo, iskreno, rekla ono sto svi misle o nasem Mirku iz Maratonaca. Sta god do sada i od sada radio, video klipovi i fotke iz WH zauvek su obelezje naseg Mirka.

  5. Toj Zaharovoj izgleda nije jasno da kada mali Vezir cipuljicki pre 9 godina nesto obeca Velikom Sultanu Americkom, … onda se mora u Vasington na ljubljenje nogu.
    Druge mu nema, …

  6. Oni nama tako a mi do juce rusili rezim u CG za njihove potrebe.
    Al treba verovati Zaharovoj, siguran sam da ona odlicno zna kada treba rasiriti noge, a kada ne.

  7. Nije Zaharova uvredila,Vucica, Vucic je uvredio i izdao narod Sbije i Srbe sa KiM. Prodao je dusu djavolu,manipulator koji nema granice,priklonio se Amerima koji su nas bombardovali i unistili a okrenuo ledja Rusiji i Kini. Izdajnik

  8. A mislis da je ona to samoinicajativno? Mislis da joj Putin nije dozvolio? Videcemo dali ce uskoro doci u Srbiju?

  9. ……nije ona htela da uvredi vucica.. vec amere.. a na kraju – svi smo mi navijali za seron stoun u tom filmu , bar donekle… ali ova slika je ‘jadna kako god okrenes..narocito kada znamo kako av prica price nama ovde…“ja njima ovo ja njima ono…nema kod mene ‘cile mile..a ovamo sedi ko – medjunozje pomenute glumice..koja jeste bila ispitivana..ali je sedela odvazno…:) nek pita putina.. i on sigurno voli sliku #2

  10. Vulino jedna, Zaharova nije to sto ti vidis svojim drzerterskim ovima : ona je predstavnik Rusije, covece, neznalico poltronska! To je rekla Rusija!!! Slabo kapiras i jos labije se vadis, cirkusantu tetke iz Kanade!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.