Vulin: Želim da se bar jedna generacija u Srbiji rodi, odraste i umre, a da ne upozna rat

Ostavite komentar


    1. Pa on je najveci rat-huskac u Srbiji,koj mu ju ova fora da on sada kao da misli drukce.Uvek od kada ga je Vucic postavio na tu funkciju zagovarao i pretio za rat …kako da je on vidio brigu za sve srbe u regionu…denagog visega nivoa ali sve je ta on tako vesto materializirao…a vadi se da mu je to od tetke i Kanade.

  1. Hvala tvojoj savesti ako si iskren. Konacno da nesto pametno kazes. Ako uspemo da ne ratujemo makar 50 god. od Srbije se moze napraviti pristojna zemlja,sto nazalost trenutno nije.

    1. vulin i savest….. to jedno drugo iskljucuje…. pre nego sto se uclanio u jul morao je da se otarasi savesti….

  2. Zelim da ni jedna generacija upozna Vulina i naprednu ekipu …ako i bude generacije posle vase bande…

  3. Sve je to lipo šjor ministre.
    Ali.
    Kad imaš aferu sa tetkom.
    Kad si služio 15 dana vojsku.
    Kad neznaš razliku između paradajza i rotkvice.
    Nis8i covječe kompetentan da budeš ministar.
    Daš ostavku iz moralnih razloga.
    I uzdignuta čela i čistog obraza odes u tetk8n stan pogledat djecu u oči

  4. samo jednu želju koju hoću da podelim sa svakim od vas, posebno sa našim prijateljima iz sveta večeras ovde sabranim

  5. Ti si taj srecnik Vuline,nisi ni primirisao rat cak ni redovni vojni rok nisi sluzio,jedan si od onih koji bi tudjom decom da ratuju i da kako narod kaze popuju.

  6. Ti ne bi rata, …?!
    A, je’l si skoro bio na Mirinom grobu da joj zapalis svecu, i pogledas se u ogledalo, … baksuze neopevani?!

    1. Dok ste Vi i oni koji misle kao Vi,a to je skoro čitava današnja Vlast,mislim da če biti teško , da jedna generacija ostane bez rata.Pa Vi i tvoji istomišljenici ,sa svojm komšijama ,sa kojim se graničite ,se u stalnom konfliktu.Za tebe svi su krivi samo Vi imate pravo.I na kraju molim redakciju ,da ne odstrani moje komentare.

  7. Ja zelim da se bar jedna generacija rodi,zivi i umre u normalnoj drzavi.U drzavi u kojoj ministar vojni je sluzio vojsku,ministar finansija nije lopov,ministar policije sa fakultetom koji se ne zove sava centar.Voleo bih da zivim u drzavi u kojoj se ne pljackaju drzavna preduzeca.U kojoj ministar vojni sprecava pljacku i propadanje krusika.Ministre a tetka ,ja bi voleo da srbija ima tetku u kanadi koja salje pare kad zatreba

  8. Kako da ne upozna rat, kada samo o tome pričate? Ne da neće upoznati rat, nego će ga sami lično pokrenuti zadojeni mržnjom koju sejete. Sve zarad prikupljanja poena i ostanka na vlasti.

  9. Da li je ovaj ministar vojni zadužen samo za Srbe ili i za ostale građane Srbije,ne-srbe,a koje ne pominje?Koga je označio kao „neprijatelja“?

    1. Bravo, ja sam nesto slicno napisao u komentaru koji iz nekog razloga nije objavljen. Upravo tako- da li smo samo mi srbi ili ima srba a da su muslimani, katolici, ateisti, crnogorci ili bilo koji drugi kriterijum a da su toliko ludi da vole srbiju danas i ovakvu?

  10. Dok je Vulina, Vucica, Seselja i jos gomile drugih, dok je populisticke i nacionalisticke retorike, ova zelja je cisto licemerje.

  11. A Ja selling da ti odes kod tetke u Kanadu I da tamo sluzis kao sprdnja svima…I da ne zaboravi da odneses clansku knjizicu tvoje partijske celije da je zalepis miri markovic na spomenik….I ponesi Malo organskog paradajiza koji si brao u Jovanjici…pa smotaj koji list dokle meditiras…

  12. A ti tzv ministre i vikend remcu, kao vrlo dobro „poznajes“ sta je rat. Da naravno u vasem ratno huskackom JUL-u, sve su bili dokazani patriote, poput tebe dezerterski pripadnice „Baba JULinog puka“ iz devedesetih a posebno iz 1999. godine. Ovo sto danas prezivljava sa vama strasilima iz devedesetih, moze samo da se protumaci kao kazna, zato sto niste procesuirani i izlustrirani ( kako od naroda „svojerucno“ isto tako i zakonski ) i da vama i Vucicu slicnima da se dozivotno oduzmu prava da se bavite politikom a kamoli da se povampireni ponovo javno oglasavate. Tamo gde ste vi JUL-ovci, SPS-ovci i SRS-ovci-seseljevci bili, tamo Srba vise nema ili ih ima poput „statisticke greske“, prema tome umuknite vec jednom jer vam se kraj priblizava i to i tekakav KRAJ.

  13. Poštovano Uredništvo: preteraste sa ovom karikaturom od nazovi ministra. Jeste da je jul kul, ali dokle bre?

  14. Ti licno sa drugovima iz JUL a izazvao si rat,koji i danas tvojom politikom
    traje i ovo sto navodno zelis i pricas o miru je farsa i číst bezobrazluk.Stidi
    se jer svakodnevno unistavas kakvu takvu buducnost,nasoj deci.

  15. Sa tobom na mjestu ministra i to vojnog – prije će na vrbi roditi groždje (mada kako je krenulo sa Jovanjicom – možda i rodi).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.