Saznajemo: Vulinov Pokret socijalista predložio Orliću usvajanje Rezolucije o pridruživanju BRIKS-u: Traže referendum i posebno ministarstvo

Ostavite komentar


  1. Молим вас, не терајте ме да под старије дане одем одавде и оставим вас саме.

  2. Zasto ne objavite gde je Vulin i njegovu akteuelnu fotografiju ? Sta to svi cutite u Srbiji mediji ?

  3. Nova koalicija na vidiku – Vulin – Zavetnici – Šešeljevi radikali! A ko će i kako da vrati 5,5 milijardi dolara duga Kini? Dok to ne vratite nema ulaska u prošireni „Varšavski pakt“.

  4. Bas me zivo zanima da li Pokret socijalista uopste postoji jer ga po mom misljenju cini samo Vulin.Kako je krenulo i moja baba Miladinka ce da osnuje partiju a dace joj ime Pokret baba Miladinka.

  5. Toliko se ovih dana govorilo i javno promovisalo za taj BRIKS , samo sam čekao momenat ko će da predloži pridruživanje u tu organizaciju kad ono iskoči komunista Vulin. Neverovatno sa kome ćemo mi u savez, Rusija , Kina, Severna Koreja ..

  6. Briks, zabavava za sirotilju.
    Neka, treba da uđemo pa bitcoin da uvedemo i budemo kolonija kakva dolikuje.

  7. Kakvi bre socijalisti? 0,0003% glasačkog tela će da odlučuje o sudbini Srbije? Pa još traže i ministarstvo? I gde je taj BRIKS? I geografski i finansijski? Gde smo mi? Šta sa nama kad nam ukinu sve povlastice za transport robe i ljudi? Šta sa vizama? O kakvoj slobodi pričate, kad znamo kakva je „sloboda“ u Kini i Rusiji? Ko će da odgovara za ovakve budalaštine?

  8. Kao čir na gluteusu.Indijaca 1.300.000.000 nas 325 puta manje ,ima da ljuljamo kao puž bukvu?Srbijo mani se ćorava posla,nestaćete pored ovakvih ,,tetkinih intelektualaca,,službeni ker neće sa njim da se druži i ako mu je bio šef.

  9. 20 godina nas zavlače lažnim obećanjima. Ponižavanjima treba da dođe jednom kraj.

  10. Svakom normalnom čoveku je jasno da je bilo kakav pokušaj izolacije Srbije od EU (i ostatka Evrope) neodgovorno igranje sa sudbinama i slobodama mlađih generacija, ali i svih ostalih.

  11. Dekadentni i violentni zapad od….., priključiti se BRIKSU!
    Vulin je ovog puta u pravu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.