Kako su naprednjaci shvatili Vulinovu ostavku?

Ostavite komentar


  1. jok i nije žrtva zapada … čoveku nije stalo do fotelje, tako se ‘žrtvuje’ pravi patriota … ovo je damin gambit, nego ste vi glupi da to ukapirate, neznate da igrate šah — 1:0 za nas …

  2. Ja sam je shvatio tako da ju je podneo zato što nije hteo da zbog njega Srbija bude pod pritiscima.

  3. Naprednjaci živi nisu bili čekajući da im g-dja ili g-djica L.Valtner objasni kako da shvate Vulinovu ostavku.Da im Vi L.Valtner niste objasnili kako da shvate,mislim da bi upali u duboki, što rekao moj drug Basar, amok ma šta to bilo.I zato, vi iz SNS ,da dobro upamtite kako da ubuduće kontate neke poteze a ako niste sigurni upitajte gore potpisanu da ne bi slučajno nešto zeznuli.

  4. Nebojsa, a ko si shvatio cinjenicu da je coveku bez radnog staza USA blokirala 90 miliona dolara?!?

  5. He . . . he . . . videli i sami , kao i ja , da je “ ostavku “ potpisao licno sibicar !

  6. @ Peki Taj gnusni Zapad ne voli barabe upletene u trgovinu oruzjem, a narocito Ruske spijune koji mute u zemlji koja zivi od Zapada. Pa nije mu tetka iz Rusije dala pare za stan vec iz Kanade. Vi vodite u ovoj krvavoj utakmici, a od kad ste zajasili preko 600.000 hiljada ljudi manje u Srbiji. Samo vi pobedjujte bice nas koliko i u Luksemburgu, ali bez njihovih para.

  7. ja sam shvatio da je podneo ostavku zato da bi mu skinuli te sankcije, pa da posle može opet da ide u posetu – tetki iz Kanade

  8. Koliko smo mi priglupi narod!Bitanga podnela ostavku,i šta? Sad mora da se prijavi na biro i da traži posao. Tužna je i jadna ova Srbija.Zaboravismo i tetku, i šikaniranje Ruskih građana u Srbiji.Neka nam je na čast. Ah, da tako je propao i Branko Ružić.Sada je savetnik Dačiću.Strah me je za Srbiju.

  9. Ja sam shvatio da je dao ostavku da ga nebi optuzili da je organizovao Racak, Vase Miskina, Markale a mozda i za probijanje zida okolo pojasa Gaze

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.