Vulinu zaprećeno smrću, Orića nazvao zločincem

Ostavite komentar


  1. Auh, teških li ratnika majko mila?! Da li su to oni ratnici koji udju u autobus pun žena i dece i dignu ga u vazduh, ili, možda oni, koji u nekom evropskom gradu na ulici izvuku nož i bodu redom nedužne prolaznike?! Da li sto oni „sveti ratnici“, koji seku glave zarobljenim ljudima pred kamerama obučeni u „lepa“ narandžasta odela ili oni koji pobiju decu dok se kupaju na reci?! Ako je Vulin „kaurinski pas“ onda su ovi „junaci“ prave „islamske hijene“, kojima je samo Bog podario ljudski oblik, da bi svet uppozorio, da se ponekada najodvratnije zveri pojavljuju i u ljudskom obliku. Uvek govorim da je problem sa muslimanima to, što neguju pripadnost i odanost čoporu i što su, svaki njihov zločin, svako silovanje, svaka prevara i laž, opravdani jer su u službi „svetog rata“. Posebno kada je žrtva „nevernik“ ili kako ovi bosanski „evropski muslimani“ rekoše, „kaurin“. Oni koji nemaju svesti i savesti ne mogu da pogreše. Njima je Bog, zaista, odredio „carstvo nebesko“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.