Za Kraljevinu Srbiju: Kraljevinom obnavljamo zajedništvo Boga, naroda i crkve

Ostavite komentar


  1. To „zajedništvo“ ono što ovom narodu i zemlji najmanje treba.Nadam se da nemate mnogo fanova.

  2. Neverovatno! Zbilja je nezamislivo da se u 21.om veku, veku interneta, nauke i tehnologije, ljudi primaju na ovakve parole! Sa kim ce stvarati „jedinstvo“ ovi iz devetnaestog veka? Trecina gradjana Srbije nisu Srbi. Druga trecina ne mirise crkvu. A treca glasa za Vucica. Hoce li se vec jednom pojaviti neko MODERAN? Koji mi nece zavirivati u privatnost (sa kim spavam i kome se Bogu molim), vec ce mi ponuditi DRZAVU. Drzavu u kojoj postoji PRAVDA i koja postuje ZAKONE I koju ne interesuje kojem Bogu, ili djavolu se molim, ili se uopste ne molim. drzava u kojoj smo pred zakonom SVI jednaki.

  3. Hahahahaha, obnovom kraljevine ima još više da smrkne. To kukavičko i petokolonaško gnezdo treba razjuriti.

  4. Sto bi rekao uvazeni Svetislav basara , ovi mnogo sviraju Sebastijanu velikom !

  5. Ajde bezi prevarantu Vucic vam skupljao potpise da glumite opoziciju ti i Cikiriz.

  6. Po njima bi žene, verovatno morale da budu kod kuće, da povežu maramu, da muškarci odlučuju šta je za ćerke i žene, po njihovoj volji najbolje!! Ajde ne lupajte, ako nemate pametne teme, bolje ćutite!! Deci treba dobro vaspitanje, dobro i besplatno obrazovanje, klubovi raznih aktivnosti, razmena đaka i studenata sa stranim zemljama, obavezan semestar studija van zemlje, i mnogo više, nego zabrane!! One su kontra produktivne, postaju kriminalci, anarhisti, huligani, rasisti, prostaci , koji, kad odrastu mogu biti i političari, pa laku noć Srbijo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.