Za novu vlast fotelja sa petostepenim naslonom 1

Samo mesec dana od preuzimanja vlasti SNS i koalicije okupljene oko nje u nerazvijenoj opštini Prijepolje pomalo neukusno ali istinito dogodila se i prva javna nabavka kojom je nova vlast naručila i nove fotelje ali i radni sto sa posebnim karakteristikama.

Naime, u opisu stoji da radni sto mora imati oblik sendviča, dok fotelja mora biti crna, kožna sa petostepenim „menjačem“ položaja kako u naslonu tako i visinski. Pretpostavlja se da je nameštaj namenjen novo-starom naprednjačkom predsedniku Dragoljubu Zindoviću, čiji se kabinet u poslednjih sedam dana užurbano renovira.

U opisu nabavke traži se sledeće: konferencijski sto 275x100x75 cm izrađen u kombinaciji farbanog medijapana, punog drveta i univera. Ploča stola je zaobljena na kraćim stranama izrađena u obliku sendviča od dve ploče farbanog medijapana debljine 19 mm bojeno poliuretanskom bojom – sivo sa umetkom od medijapana debljine d-6 mm koji je bojen na čeonim stranama u crnoj boji. Potkonstrukcija stola je od punog drveta bojeno pokrivnom bojom a ostali deo stola od univera bele boje kantovano ABS trakom d-2 mm.

Kada je fotelja u pitanju, moraće da bude ovakva: Prirodna koža u crnoj boji, poleđina naslona od eko-kože, rukonasloni presvučeni kožom. Oscilirajući mehanizam, regulisanje visine, 5-stepeno regulisanje naslona sedišta, metalna hromirana osnova.

Poslednja rekonstrukcija kabineta obavljena je u februaru prošle godine, kada je promenjen kompletan nameštaj a prostor doveden u veoma pristojno stanje, pa se sa razlogom postavlja pitanje da li se radi o bahaćenju i nepotrebnom rasipanju novca novih prijepoljskih vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari