Za razliku od Brusa u Jagodini je tiho

Jelena Jaćimović iz NDB za Danas prenosi utiske sa akcije davanje podrške potpredsednici SSP tokom davanja iskaza u jagodinskoj policiji

Ostavite komentar


  1. Nažalost sa većinom izgovorenih činjenica se slažem, sem sa stavom da patrijarhat u Srbiji puca. Prvo, ovo je ‘više’ od patrijarhata, ovo su kriminalci i bolesnici. Ne puca, možda je ‘dobio perut’ i to je to. To što dolazi do određenih proboja (npr. osuda Jutke) samo je kamufliranje situacije malim žrtvovanjima nebitnijih zlotvora. Možda ponekad počnu da se ujedaju međusobno ali samo zato što je bara osiromašila a krokodila se nakotilo. Čim uvide da je tuđi ugriz bolan povuku se u dublje blato i čekaju ‘bolja’ vremena (da protivniku, eventualno, skoče za vrat i ućutkaju ga pre nego progovori).

  2. Razumem ja odlično te 393 žene i baš zato što ih tako dobro razumem smatram da su dno čovečanstva. Da li to što se plaše za egzistenciju svoje porodice znači da imaju pravo da po nečijem nalogu uništavaju život nekome ko im ništa loše nije uradio, nego se naprotiv bori za njihova prava? Naravno da ne, to što te žene rade je moralna prostitucija i baš zato što ih tako dobro razumemo ne smemo ih ni na koji način opravdavati. To što deo opozicije zauzima pomirljiv stav o njima nadajući se da će tako bar deo njih privoleti na svoju stranu je ništa drugo nego pokazatelj gluposti, tako nešto se neće desiti, a izgubićete poverenje i poštovanje čestitih ljudi, jer možete biti sigurni da se oni neće stavljati u isti koš sa nekim ko je bio Palmin podanik.

  3. Javno objaviti identitete svih 393 “ gospodja u panici “ koje su tuzile gospodju Tepic ( bez obzira da li su primorane ili ne ) i svima javno staviti do znanja da ce , posle pada ovog rezima , svako odgovarati za svaki svoj potez ( sa svim konsekvencama od oduzimanja imovine do robijaskih uniformi ) pa bio to REVANSIZAM ili LUSTRACIJA . . .

    1. A šta bi bilo da neko kaže da su sve žene koje Đilas plaća kurve? Onda one tuže tog idiota, a ribolovac tresne još jednu glupost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.