Za svakog novinara paket mesa i torta

Kako je izgledala pres-konferencija Jedinstvene Srbije uz učešće estradnih zvezda, ruskog ambasadora, ali i predsednika Narodne skupštine

Ostavite komentar


  1. Treba li da verujemo redakciji da na “ovo” postoji samo jedan komentar? Usput nesto razmisljam – na stranu sto ispadoh budala, pa procitah tekst, te izgubih par dragocenih minuta – treba li ovoj spodobi, gostima, ambasadorima pihtija i srpskog sardonea, da se smejemo ili treba vasoj redakciji da postavimo pitanje – zbog cega dajete paznju ovakvom prostakluku ? Duhovito nije. Nije cak ni za podsmeh.

  2. I ostalo medicinsko osoblje koje se brinulo oko KOVID zarazenih pacijenata treba da ide na more pa cak i oni momci koji su unosili boce sa kiseonikom dobrovoljno radeci .

  3. Au koja prica? E to smo mi ali sta ce ambasadori tu ? A Dacic i pevacica su sigurno uzivali u recniku ovog poslanika a da redovno se druze sa njim i izmedju sebe to svi znaju

  4. Legitimno je da se se pastir poigrava sa ovcama,a nije ni nemoral;no ako i ovce u tome uzivaju.

  5. Pitanje za novinara:
    Kakvo je meso? A torta?
    Pitanje za redakciju:
    Da li je ova konferencija za novinare morala da bude posećena?

  6. Da is e može očekivati od običnog naroda da poštuje protivepidemijske mere (nošenje maske u zatvorenom, distanca, zabrana okupljanja..) kada to javno ne poštuje vlast i njeni miljenici? Ustvari, šta ovaj skup treba da predstavlja. promotivni vašar, sednicu nekih važnih politirčara iz vrha vlasti, trač parti ili nešto četvrto? Zaista ne mogu a da se ne gadim ovakvih likova iz najlošijih crtanih stripova o apokalipsi Srbije..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.