Za ulazak u EU 53 odsto građana Srbije

Ostavite komentar


  1. I ja sam svojevremeno hteo da se oženim Snežanom Savić, ali ona nije ni htela da čuje za mene.

    1. Ако Вам је дала списак услова који сте Ви онда игнорисали дуже од деценије, ни не чуди ме.

      1. Ovaj je garantovano na platnom spisku Danasa, a mozda im je i administrator. Ima ga svuda i to po vise puta. Bravo…

  2. Ko vrsi i pravi anketu,pa opet sns i vucic?Pa ko normalan moze da bude za one,koji nam otimaju komad drzave,uvodi gej parade i pederske zakone,plus,bombardovali nas,ubijali i rusili,i zatrovali za milijardu godina.Zahvaljujuci evropi,ima nas manje nekoliko stotina hiljada,koji su preminuli od kancera i drugih teskih oboljenja,koja izaziva radijacija od njihovim bombi sa uranijumom?

    1. Добро је да бар нисте морали преко Албаније…

  3. Barem polovina nasih gradjana je u potpunosti nemocna da sama sebi obezbedi pristojne uslove za zivot, te se nadaju da ce za njih to uciniti neko drugi. Otud i taj kult ovog naprednog supermena kod barem 25% njih(kao nekada kralj i Copa) koji ocigledno pomalo jenjava, te su poceli da se uzdaju u tu uniju kao lek za sve svoje probleme. Strasno je kad ljudi nemaju vise nikakve vere u sebe, niti nade, jer postaju lak plen raznim smradovima, koji koriste njihove slabosti i nemoc, servirajuci im price tipa jos 2, 3 ili 5 godina i sve ce biti super. Bice sigurno, ali ne njima.

  4. Ta…… mante se EU …taman sam naucio ruski …ko da uci ,sada ,francuski i nemacki (engleski nije vise u modi od Brexita ) i navikavati se na TU “ zapadnu demokratiju “ … pa na njihove pilice pune hormona ( kao lidl – ovi ) pa tek onda “ nekakva ljudska prava “ i slobode sto ovde nikad nije rastilo niti mi TO mozemo da svarimo

  5. Od pada Berlinskog zida kada su sve zemlje Varšavskog pakta i svi iz YU osim staljinista iz Srbije (Slobe, Mire i &) su hteli u Evropu. I u Srbiji je procenat građana tada bio 85% Sve što su rusofili radili od 1989 do 2019 jeste bio da snižavaju broj građana za EU. Najveći „šamar“ je Sloba dobio kada je posle rata Sloba-NATO istraživanje pokazivalo da 75% grđana oće u EU. Zato je i ubijen Đinđić i izvršena je „puzajuća“ restauracija ruskge gubernije…. zaključak? Za tih 30 g što su ovi više bežali od Evrope život je u Srbiji u „obrnoj srazmeri s bežanjem) bivao sve lošiji i lošiji…. struke su devastirane, standardi su ukinuti…. nema ničega do crveno-crne koalicije i njenih medija i 24 h pljuvanje po Zapadu, odžavaju ratnu propagandu kao da će da nas uvedu u novi rat…mržnja, emocije…. pojeli su Srbiju iznurta kao VIRUS.

  6. Nisam dobro razumeo sta je pisac zeleo da kaze – da je vreme za referendum koji cekamo vec 20 godina ili da taj referendum nije ni potreban kad imamo anketu ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.