Za Vuka Jeremića Tadić i DS, ali ne i Živković

* Treba naći nekog ko sada nije politički aktivan, niti je predsednik stranke, kaže lider Nove
TRAGOM: Proevropske opozicione stranke blizu odluke o predsedničkom kandidatu

Ostavite komentar


  1. Ma šta kažete? Iz školske klupe (nepotizam patrijotski) pravo na mesto ministra inostranih poslova (gde je nastavio da vodi pogrešnu ratnu politiku, samo u rukavicama, što je dovelo do daljeg propadanja Srbije)…a sada pravo na mesto predsednika….super za očuvanje ideologije nestajanja Srbije.

  2. A Jelena Trivan?. Prosto ne znam za koga bih se u toj varijanti opredelila. E, DS ako nemaš nikog drugog pogasi svetla. A Tadić, verovatno se smeje.

  3. Ako Janković, pod uslovom da se kandiduje, dobije manje od 10% glasova, Srbija kao društvo je izabrala put bez povratka, tj zaključaćemo vrata od pakla u kome se trenutno nalazimo, i baciti ključ. To je onda poslednji signal za sve koji iole imaju pameti, i shvataju da su u 21. a ne 16.tom veku, da se pakuju, prodaju sve što imaju, i da idu gde god, samo šta dalje od ovog mulja.

  4. Oni ne mogu da se dogovore oko jednog klandidata za predsednika stranke, a ne da se dogovore koga da predloze i kandiduju na predsednickim izborima! Raspala opozicija je pokazala kako vodi drzavu i kako je malo falilo da Srbija bankrotira!

  5. Jeremić će nastaviti Tominim putem – institucionalizovanje Srbije kao ruske gubernije.

  6. Pa jel nije Tadic reko za Vuka Jeremica da je njegov najveci promasaj i sad nam taj promasaj servira za predsednika Srbije. SDS i DS pretenduju da vode Srbiju, a nemaju iz svojih redova coveka koji svojom licnoscu i postenjem moze da konkurise za predsednika Srbije, cele godine nam serviraju ili Sasu Jankovica ili Vuka Jeremica. Sta mislite da u prodavnici prehrambene robe nemate da kupite so?

  7. Koga god budu izabrali,sigurno ce se osramotiti na izborima,jer je vecina naroda progledala i nece vise da imaju posla sa ljudima koji prodaju svoj narod i drzavu

  8. Svadja koja se nameće opoziciji je veštačka, ine vredi puno, opozicija je svesna da u ovom trenutku ni dva Vuka ni dva Jankovića ne mogu pobediti kandidata iza kojeg stanu naprednjaci i Vučić lično.

  9. Najveći problem navodno demokratske opozciije je što nemaju iza sebe biračko telo, kandidat iza kojeg oni stanu nema šanse da pobedi a neodlučnih je malo, apsolutna većina birača podžava Vučića i on ima instrumente da ih podseti da glasaju kako on kaže.

  10. Jermic nije nista bolji od onih koji bi ga podrzali. Isto se odnosi na Jankovica koji vodi kampanju pod maskom Zastitnika gradjana.

  11. Potpuno je svejedno ko koga podržava ili ne podržava. Neka se kandiduju i Janković i Jeremić biće teže Vučiću da pobedi i to je sve.

  12. Osim u obrazovanju, ne vidim nijednu drugu sustinsku razliku izmedju Nikolica i Jeremica. Ako opozicija stvarno kandiduje desnicara Jeremica, a ne nekog gradjanskog kandidata (kao npr. Sasu Jankovica), ne pada mi na pamet da glasam. Nek osvoji Toma i drugi mandat, kad su nesposobni.

  13. Sudeci po komentarima, izgleda da su neskolovani i polupismeni biraci vec pobedili… Toma diploma trlja ruke a Srbijom ce i dalje da rukovodi i vlada polusvet… E pa neka nam u inat i dalje bude ovako sjajno kao do sada. Vi pametni i dalje trazite mane svakom kandidatu ovi manje obrazovaniji su mnogo slozniji od vas…

  14. @Milan @Brutalni Realista – Jovan
    Ko je obrazovan? Jeremić? Studirao fiziku u Kembridzu i jel smo ga uhvatili kada je na Nijagarinim vodopadima postavljana spomen ploča Nikoli Tesli da ne razlikuje jednosmernu od naizmenične struje (pogledati tekst iz "Danas" 18.03. 2013. "Tesla i Hevisajd"). Takođe smo videli kada je bio ministar inostranih poslova da nije razlikovao "beskonačne" od "konačnih" skupova on misli da ista međunarodna prava (i obaveze) imaju ("velike" države):SAD, Kina, Rusija…. kao zemlje s malobrojnim stanovništvom: Srbiju (Dansku, Češku, Švajcarsku….). Kakvi učinci takvog nerazumevanja za Srbiju mogu biti? To da smo i dalje u blatu "Proklete avlije"!
    Kada je neko kupio diplomo taj se nepravi da je stručnjak naučnik za tu "kupljenu" oblast. Čovajte se "lažnih proroka" demagoga tj. kvazi-intelektalaca; ako pogledate 200 godina naše novije istorije videćete da su nam najveću štetu naneli demagozi. Eto Tito je bio bravar pa je Srbija pod njim imala kvalitetniji život nego pod Mirom i Slobom, Koštunicom, Tadićem(Jeremićem).

  15. Zorane Stokicu, vi mi delujete mnogo pametno. Delujete i pismeno tako da imate moj glas ako se kandidujete za presednika. Samo napred u nove izazove….

  16. Borisa Tadića isključiti iz svih dogovora demokratske građanske opozicije. Razloge svi znate, ne želim više ni ime da mu vidim. Verujte mnogi ljudi u Srbiji posle svega šta je uradio DS i oko osnivanja sns , očima ne mogu da ga vide.On je politički mrtav. Moj savet je da se ne žuri sa imenom kandidata, ali ako mora moj pik je pisac i genije DUŠKO KOVAČEVIĆ .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.