Zaev: Nije bilo kontraobaveštajnih aktivnosti protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Makedonija se već dugo kandiduje i uspela je da postane još jedna marioneta sa ovih prostora koja će bezuslovno i bez pogovora da "servisira" potrebe jedne velike sile. Ko stoji iza postupaka Makedonije?
    Amerika nije, jer nas ona "voli". Tu svoju "vatrenu ljubav" je ovekovečila posipajući nas osiromašenim uranijumom. Ali ne, nemojte pomisliti da taj osiromašeni uranijum ima veze sa eksplozijom kancerogenih oboljenja u Srbiji. To tvrde zli jezici, laici i neznalice. To nije dokazano?! Ali je dokazano da na pojavu tih bolesti utiče dim iz Vinče, cigarete, loša ishrana, loše navike stanovništva itd.itd. Nikako od osiromašenog uranijuma. Nasuprot, on mu dodje kao neka vrsta "vakcine". Očekujem da nam u skoroj budućnosti naši zapadni "prijatelji" ispostave i račune za tu njihovu "humanost". Da nas Amerika "voli" pokazuje i njihova težnja da nam "daruju" još jednu državu na našoj sopstvenoj teritoriji. Oni nas, čak vole i više neko pokojni "Čeda" i naša "kompartija". Oni su Srbiju usrećile sa "samo" dve pokraajine a, "ameri", u svojoj širokogrudosti, "časte" nas sa još jednom "državom"?! I to kakvom? Glavna "privredna" grana će biti narkotici a prihod će se obračunavati i deliti u "Bondstilu". Kako bi mogla Amerika da se bavi takvim intrigama?! Pa zar nisu poznati diljem planete po ogromnim naporima da "demokratizuju" ovu planetu a "neslobodne" narode da "oslobode" sopstvenih tirana?! Ja verujem da je svo ovo zamešateljstvo kreirala "zla sila" sa Istoka, koja svoje siromaštvo pokušava da neutrališe eksploatišući "bogatu" Srbiju?! Oduvek su bili naši "neprijatelji" samo što to mi nikako da vidimo?! Verovatno su u svojoj zlobi, nagovorili i Amerikance da nas bombarduju. Jer, gde bi oni….. Zar bilo ko ima bilo kakvih sumnji ko stoji iza neveštih pokušaja Makedonije da isprovocira Srbiju i unese nestabilnost u ovom delu Balkana?! Najtragičnije je što aktuelna makedonska vlast ne sme da prizna svoju marionetsku ulogu i obelodani da je prisiljena da čini neke poteze koje nikako ne bi učinili prema srpskom narodu, čime stvaraju "zlu krv" izmedju dva, zaista, prijateljska naroda.

  2. Tako je Sloba poceo devedesetih, prvo je poceo sa ZAMAJAVANJEM sopstvenog naroda, pa kad ih je poptuno izludeo i ostavio bez nade da ce ikada biti bolje a on se skinuti sa grbace sopstvenog naroda, presao je na susede.Sve se zavrsilo kao tragedija, sada je drugo vreme i ovo treba da se zavrsi kao komeNdija.

  3. Svako normalan zna da Makedonija nije učinila ništa protiv Srbije. Najveći problem Srbalja je što srpska vlast sve što radi radi protiv Srbije. Psihopatologija i sociopatologija su odavno dale dijagnozu i ime ovoj pojavi. Neću da navodim ime, jer administrator neće ovo objaviti. Srblji, opametimo se!

  4. Ko je pratio desavanja u Makedoniji mogao je da vidi
    sličnosti sa Srbijom u toku predizbornih akcija njihovog predsednika Gruevskog koji je placao medije iz budzeta i imao svoje Pinkove i Informere.I pored iste tiranomedijalne hajke na Zaeva izgubio je vlast. Zaev iskreni prijatelj srpskog naroda je od tada na meti Vučića i njegovih medija koji provociraju sukobe sa Makedonijom. Kače mu sve i svasta po istom šablonu kao i opoziciji u Srbiji bez mogucnosti da odgovori na napade.Primeticete slucajnost da se bas zakuvalo dok su radnici Goše došli u Beograd. Izmisliš rat da bi se prikrili protesti. Napredno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.