Zaharova: RS ne podriva Bosnu i Hercegovinu

Ostavite komentar


  1. Ruska diplomatija se u svakom trenutku,u svakoj prilici,maksimalno trudi da pokaže koliko su joj izvitopereni pogledi na stvarnost. Njena glavna odlika je izostanak nepristranosti u svakoj prilici, a što licemerno prebacuje "zapadnim partnerima". Zato rusi i brane visokorizične poteze svoga poslušnika dodika i njegove kamarile.To je u ruskom interesu,a tada se zaboravljaju principi i dogovori.Ali zato ti isti rusi imaju obraza da sebi uzmu za pravo da drugima dele lekcije o principijelnosti,poštenju,svetskoj vladavini prava i zakona,ravnopravnosti i svemu ostalom što će prvom prilikom prekršiti ako ti pojmovi nisu u njihovom interesu !

  2. Pa, Putleru, znate kako biva kad nekom narodu čitav vek utuvljujete u glavu kako je moral klasna kategorija. Juče klasna, danas rasna, a sutra ko zna… U svakom slučaju, iste laži kao posledica "istorijske nužnosti".

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 10

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.