Zaharova: Šta znate o suđenju Miloševiću

Samanta Pauer: SAD neće dozvoliti da oni koji su naređivali zločine ostanu anonimni i zaštićeni
Zvaničnica Rusije prozvala američku ambasadorku u UN zbog bivšeg predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. ,,Ali, oprostite, Samanta Pauer, da li makar imate predstavu o procesu protiv Miloševića?", upitala je na redovnoj konferenciji za novinare portparolka ruskog MSP Marija Zaharova. Ona je kazala da suđenje Miloševiću nije završeno do kraja i da je "predmet umro zajedno sa njim"… A sta cemo sa zrtvama ,,preminulog iz preminulog predmeta"? Imaju li ti pokojnici i njihove porodice pravo na istinu? Kad se kolo srece okrene, onda oni sto ruse i ubijaju dodju na tapetu pravde. To bi Zaharova i njen lider trebalo da nauce na primeru ex Jugoslavije.

  2. Prvo: mislim da je sasvim moguće da se ceo svet zapravo smeje Zaharovoj i njenoj rastućoj histeriji. Drugo: i "predmeti" Hitler, Gebels i Gering su umrli zajedno sa njima. Ili možda nisu?

  3. Zaboravih jos nesto da napisem ! Ova mlada gospodja-ica u svom atoritativnom naletu kaze :"Ali, oprostite,Samanta Pauer,dali makar imate predstavu o procesu protiv milosevica" ! A JA treba da (po) verujem da ona zna…ma daaaaaaaaaj !

  4. Samanta Pauer je doktor pravnih nauka (diplome Jejla i Harvarda), objavljivani autor i diplomata čiju knjigu o nastanku pojma "genocid" kroz istoriju preporučujem apsolutno svima. Marija Zaharova je kandidat nauka elitnog ruskog MGIMO, koja svoju popularnost stiče kroz fitnes slike na društvenim mrežama i pozivanje na jevrejske zavere koje kontrolišu SAD na TV-u. Obe ove žene su izuzetno kvalifikovane za pozicije koje obavljaju, ali se nažalost samo jedna od njih tako ponaša.

  5. Cinjenica jeste da je S, Milosevic bio optuyen ya ovo i ono. Ali, nikad nije osudjen, dakle umro je kao nevcin covek. Svidjalo se to kome ili ne. A Yaharova je u pravu utoliko sto se ne sme dolpustiti Amerima i da tuye i da sude, kao da su belosvetsk,mi kadija

  6. U pravu si Zaharova, Milosevic je bio jedan divan covek. Skoro kao Putin. Zato ga i branis.

  7. Sledeci je Putin na listi, a ako si mu "odani" sluzbenik ,onda i vi gdjo. Zaharova……A znaju Amerikanci ( i ne samo ), sve o Milosevicu , ne sekiraj se….

  8. Samo da se stvari stave u ispravan kontekst: izjave Zaharove, iako je ona potparol ministarstva spoljnih poslova, su zapravo za unutrasnju upotrebu. Ni ona sama nije toliko glupa da misli da bilo sta od njenih bombasticnih izjava bilo ko van Rusije i mozda Srbije smatra ozbiljnim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.