Zaharova: Vučić je mogao da razgovara sa Lavrovom u UN, ali nije

Ostavite komentar


  1. То што вам нисмо увели санкције да славите као Божић, јер сте без проблема увели нама 90их година, плус сте наоружавали Хрвате.

  2. Znači danas je dan kada je Vučić izdao Rusiju. Danas nije Putinov pijun. Ta priča ide sutra.

  3. Gospodjo Zaharova taj ne samo sto se nije sastao sa Lavrovim, nego nece doci ni na zasedanju BRIKSa, nesme nedaju mu zapadni prijatelji a to sto ste mu dali orden Nevskog to je pitanje za vas, za Putina sa kojim se nije cuo skoro tri godine cime se hvali nazaladu. Na KiM unistio sve i ono malo sto je ostalo od Srbije. I vi braco Rusi i mi vidimo da je izuzetno sposoban manipulator.Na zalost ni opozicija nista bolja.Ali ima nas Srba koji ce sve ovo jednog dana vratiti na svoje mesto .Zivela Rusija,zivela Srbija ziveo Ruski i Srpski narod.

  4. Да,јер се стратешки интерес СНС улазак у ЕУ ,творевину која је веома болесна изнутра,која нам стеже омчу око врата,која нам отима Косово и Метохију.

  5. Вучић је крпа којом сви бришу ципеле и на крају ће га бацити у смеће, а ми, народ, платићемо његово фрајерисање.

  6. Па Хил му је дао врло прецирне директиве, с ким сме, а с ким не сме да разговара. Колонијални управник Србије зна да је Хилова наредба извршна.

  7. Vucic ne razgovara sa rusima javno nego tajno dabi mogao sjediti na dvije stolice dase klacka zna Zaharova ali treba ga spasavati da nepadne sa zapadne stolice posalje na razgovor velikog dudika i manjeg vulina oni obave razgovor za dugackog vucica stara poslovica ovce na broju vuk nahranjen

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Đorđević, poslanik POKS-a: Zašto sam glasao protiv Rezolucije o Asanžu? 10

Vladimir Đorđević, poslanik POKS-a: Zašto sam glasao protiv Rezolucije o Asanžu?

Parlamentarna skupština Saveta Evrope velikom većinom glasova usvojila je Rezoluciju kojom se priznaje da je Džulijan Asanž bio politički zatvorenik u Velikoj Britaniji, a da je ono što je radio, jeste novinarstvo. Jedini poslanik iz regiona koji je glasao protiv rezolucije bio je Vladimir Đorđević, inače poslanik POKS-a, dok je Elvira Kovač, poslanica Saveza vojvođanskih Mađara bila uzdržana.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.