Zahvalnost ambasadora Rusije

Ostavite komentar


  1. Dešavanje u Turskoj i to da je ubijen visoki službenik i ambasador i to još da je sve video dokumentovano je krajne ekstremno i po meni prevazilazi sve granice ljudskosti i to prelazi u rang primitivizma i to na nivo životinja. Iskreno saučeće porodici nastradalog i nadam se da će se otkriti krivci.

  2. Svako ko ima normalnog razmišljanje osudiće ovaj kukavički čin pucanja u nenaoružanog čoveka sa leđa. Srbijja saučestvuje sa bolom Rusije.

  3. Jos jedan dokaz da je Srbija pravi prijatelj Rusiji,to se pokazuje u najtezim trenutcima

  4. Ovo su zastrašujuće scene i direktan napad na nama bratsku Rusiju. Saučešće porodici i celoj Rusiji i želja da što pre uhvate i kazne naredbodavce ovog kukavičkog čina.

  5. SAmo zajedno mozemo pobediti taj terorizam, moramo se zajedno boriti protiv njega, a solidarnost i podrska su osnov!

  6. Protiv sam bilo kakvog ubistva. Kako ovog ubistva ambasadora, tako i na hiljade ubistava koje je izvršila ruska i sve druge vojske u Siriji i drugim zemljama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.