Zajedno za Šumadiju se pridružila koaliciji SPAS-a i Zdrave Srbije

Ostavite komentar


  1. „Cenzus koalicija“…bljak !!! Kopiraju „CedaTadicCanak“ cenzus koaliciju !!Fuuuj !!

  2. Predstojeci izbori izgleda ce biti kao kad se Zvezda probijala u ligu sampiona pa igrala nereseno sa petim timom npr. Arsenala. Ali fatamorgana se brzo srusila kad je naletela na prvi tim Bajerna koji joj je napunio mrezu.
    Tako i ova novokomponovana Vuciceva opozicija.

  3. Bojkot braco instruira Vucic da legitimno osvoji ubedljivu vlast da nastavi da vlada kao i do sada ne nasedajte na te price, kada se zavrse izbori svi oni koji su ga zagovarali oticice svojim poslovima a ti narode trpi ponovo napredne, nego da podrzimo Sapica i Stamatovica koji su pobedili sns na svom lokalu i dokazali su ko su i sta su, jos kad bi im se Zelenovic i Paunovic pridruzili bila bi jedna velika nada za Srbiju.

  4. Vucic ima toliko novca da moze u narednih 50 godina svakoj stranci da daje po 2mil. € i da vlada komotno. To upravo i radi. Priznacete da bi za toliko nivca godisnje svaki covek u Srbiji bio pa i makar lazna opozivija.

  5. Za Stevanovića sam znao da je Vučićev pion,ali vi Stamatoviću…..šteta za vas i vaša pokoljenja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.