Žalosna je Dačićeva mačo retorika

Diplomate o najnovijim izjavama našeg ministra o austrijskom kancelaru

Ostavite komentar


  1. Uvrede. podsmeh, omalovažavanje i sl. je, valjda, pravi vokabular za diplomatiju bar kako je zamišlja Dačić. Mnogo se dotični osilio, to je valjda profesionalna deformacija a on je suviše dugo u poslu koji se zove politika.

  2. Ipak mi je i to Kurzovo „prijateljstvo“ dojadilo. Guše se u licemjerju. S tugom i bolom u srcu, mogu reći da se slažem sa Dačićem ali naravno, može i drugačija retorika…

  3. Najgori ministar inostranih poslova Srbije u istoriji diplomatije. Njegov vokabular, ponašanje i izgled odražavaju lik jedne obične seoske opajdare na izuzetno značajnom mestu našu državu.

  4. što je Dačić rekao, ali to može u uskom krugu prijatelja da izgovori, a kao ministar inostranih poslova nikako. Kada uspešno odradiš ono što si naumio nema potrebe da se k*rč*š, tada se skloniš sa osmeho na licu i spremaš sledeći korak, a ne zabadaš sebi nož u leđa. Sve što je imao Kurcu i ostatku ekipe da kaže mogao je da zamoli prevodioca da im izšapuće, a nije da austrijskim i ostalim evropskim i američkim političarima ne znače glasovi srba…

  5. Vučić je čestitao Dačiću, posle zajedničkog obraćanja, na uspešno obavljenom poslu,a izjavu o Kurcu je dao tek uveče(kada je shvatio posledice uličarske diplomatije,a možda je to bio dogovoreni nastup?).

  6. Šarlatan kao Dačić, može da bude ministar inostranih poslova, samo u ovako jadnoj Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.