„Zamah jagodinskog leptira koji je govorio da se Kosovo ne sipa u traktore“: Sagovornici Danasa o izjavi Dragana Markovića Palme o novoj Vladi

Ostavite komentar


  1. Baš mi žao Dačića i Palme, mnogo se brinu i smršaće, naravno zbog Tajvana.

  2. Primer kako čovek bez većeg obrazovanja može da stvori omperiju počev od šatora i uglja a i Arkana!?!

  3. Kskav smo narod izgleda da bolje I ne zaslužujemo. Niko više ne pominje 3000 za gospođu. Binga bunga žurke se ne spominju. Tako će biti sve dok traje ova nakaradna vlast, a onda???

  4. Zao mi Cekija i konvoja kamiona. Ide zima a ugalj poskupio smrznice se narod ako se pod hitno ne uvede rezervni igrac. Boks ce da stetuje. ……

  5. Poštovani g-dine Milivojević, imate more primera od naknadne opozicije, promenite poneku. Evo, možete o nekadašnjem „predsednika sveta“, imate bezbroj primera.

  6. Nadam se da ce Vucic imati hrabrosti i Palmu ZAUVEK IZBACITI IZ POLITIKE. Taj covek treba krivicno da odgovara a ne da se bavi politikom.

  7. Све може. Адам и Ева. Адам и Стева. Само нека је Палми добро.

  8. Voleo bih, ali se bojim da nismo mi te sreće da Dačić i Marković odlepršaju iz vlade.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.