Zamenik kosovskog premijera Grenelu: Takse su ukinute, zašto ne poštujete volju naroda

Ostavite komentar


  1. G-ine Abazi kosovo*nije drzava.
    Dali ste ikada culi ő IN reuoluciji 1244?
    Da je kosovo* drzava Kfor nebih bio tamo.
    I svi koji zive u KiM su gradjani rep Srbije.
    Oni koji misle sa su „albos“, su u pogresnoj drzavi.

    Kő ste vi tamo da stalno saljete poruke Lajcak u, I Mr Grenell.
    Pored UN koliko zemalja su povukli priznsnje kosova zato sto u 2008 su trcali pre nego sto su naucili da hodaju? Posle praznik a jos zemalja ce povuci priznanja.
    Sta piskara te Lajcsku I Grenell, mora da cekate da gospida vas kontaktira. Malo kulture treba da imate.

      1. To samo znači da ni mi nismo država za nato. Ne znači da je Kosovo država. A naročito ne nezavisna.

        1. @Nikola

          od serbije je nezavisno 100% i nakon uvedanje Carine od 100% se to pokazalo da je tako 100% nezavisan od serbije na svim polima zivota … kamoli srece da i Presevska Dolina da ne bude nezavisno od serbije kao Kosovo NEBI ZELELI NESTO VISE .

      2. @Murganovski

        Moras da pokazes dokumenta i kada ulazis u Juznu Osetiju ili u Abhaziju, da nisu i to drzave?

        1. Kada ulzite u pokrainu Vojvodinu ne pokazete dokumenata , i na BiH se ne pokaze dokumenat kada ulaze na etitet r.s a vi punih usta da je r.s derzava .

    1. Iako na grsnici postoje male kucice GDE pasoska kontrola radi a i carinici
      OPET kosovo* nije drzava.
      Ako ikada budu „drzava“ bice samo uz odobrenje nas svih gradjana rep. Srbije.

      1. Bas nas briga sta vi gradjani rep.serbije mislite … ja imam sve artibute derzavnosti na Kosovo ama sve kao ta tvoja republika … ja sam za to da nas ne priznajete na ovim postojicim granicama jer mi nismo doveseli posla do Vranje i Nis-a bice Albania .

        1. @U.S of Albania

          Samo ti fantaziraj. Ta tvorevina na Kosovu nije u stanju da se uclani u UN, OEBS, Savet Evrope, Interpol, Unesco itd. Tako da o kojim ti ‘atributima“ pricas. Izdrzavani, nefunkcionalni i zavisni PROTEKTORAT, to je ta tvorevina na Kosovu. A sto se tice Nisa i Vranja, nemoj da si smesan, SAMI ste bili nesposobni i jedan metar na Kosovu da osvojite, mislis da ce NATO ponovo da ratuje za vase naci interese? Ako to mislis, ili pojacaj ili smanji dozu onoga na cemu si, da se malo stabilizujes.

    2. BIH je već više od dve decenije priznata od strane Srbije i Hrvatske dejtonskim sporazumom a koliko je SFOR bio tamo. Strano vojno prisustvo nema veze sa državnošću, samo sa okupacijom. Izgleda da nikada niste imali prilike da pogledate rezoluciju UN 1244 u celosti i šta u njoj piše. Ali veći problem od Eulex-a i rezolucije UN je vlast koju imamo jer se više bori za šiptarsku nezavisnost od samih albanaca. Ideje o razmeni teritorija, delimičnoj nezavisnosti, formiranju ZSO, su separatističke ideje nastale u Srbiji a ne na Kosovu.

  2. Abazi, veliki drugar „nezavisnih“ medija u Srbiji i nista manje „nezavisnih“ NVO-a. Svi su morali biti dobri sa njim ako su zeleli pare iz americkih fondova. Sta mislite da li je zauzvrat trazio odradjivanje nekih zadataka i da li se mesao u uredjivacku politiku? Zanimljivo i da je Abazi, iako je radio za fondacije koje kao rade na demokratizaciji, postao funkcioner jedne velikoalbanske, naci-sovinisticke partije. Zamislimo da se Sonja Biserko ili Natasa Kandic uclane u SRS kod Seselja? Neverovatno zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.