Zamenik premijera Kosova Minhen vidi kao priliku za lobiranje

Ostavite komentar


  1. Prisustvo Sonje Liht i Aleksandre Jerkov dosta govori,jer one nikada nisu bile naklonjene Srbiji i srpskom narodu.Zar ne vidite kako su se u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH (muslimani-bošnjaci),a posebno na KiM udružili protiv Srbije i srpskog naroda. Veliki je problem u našoj iskrenosti,dobroti i naivnosti! Puno se govori o značaju pruge Priština-Beograd, autoceste i avio-prevoza, ali predstavnici tzv.“države Kosovo“ to doživljavaju kao korak veliki ka priznavanju države Kosovo i to isto misle i njihovi pomagači koji su im dali tu lažnu državu ,a to su SAD i mnoge članice EU.Kompromisno rešenje za Albance-Šiptare i zapad je samo priznanje države Kosovo,jer do sada ni jedan sporazum potpisan u Briselu sa Prištinom nije realizovan. Šta očekivati? Ništa! Mnogo je vremena utrošeno,rezultat nikakav,ali pregovaranje i mir nemaju alternativu i kada bi Srbi i Albanci sami razgovarali,brzo bi se dogovorili. Pa vidite koliko ima tu posrednika i cilj je celu stvar još više zamutiti i iskoplikovati i prisiliti Srbiju i uceniti da prizna Kosovo. Srbija mora doneti Zakon i deklaraciju da je to privremeno okupirana teritorija i da niko i nikada ne sme i nema pravo priznati tu lažnu državu Kosovo. Naša najveća snaga je da se ujedinimo kada je u pitanju nacionalni interes i potražimo alternativno rešenje,jer pregovarati sa krvnicima,teroristima i onima koji su počinili neviđene zločine nad srpskim narodom,nema smisla-rešenje i pregovore treba usmeriti na SAD,Rusiju,Kinu i EU. Ne gubimo dragoceno vreme i prestanimo biti naivni u ovom čudnom svetu gde vlada samo kapital i sila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.