Zamerke Đulijaniju zbog susreta s Vučićem

* "To je nečuveno", napisala je Hilari Klinton u mejlu aprila 2012. pošto joj je šefica njenog osoblja Čeril Mils prosledila kopiju priče AP-a o Đulijanijevom sastanku sa zvaničnicima Srpske napredne stranke
Asošijejtid pres o mogućem novom državnom sekretaru SAD

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno, zašto sada čoveka napdaju, zato što je dobar prijatelj Srbije i Vučića?

  2. Svejedno je kakvu funkciju će Đulijani da dobije, dobro je imati ga kao prijatelja.

  3. Mislim da ne postoji razlog uplitanja u bilo kakve priče, ovo sve pročitano je savršeno normalno, čak mislim da je ovo veliki plus za SNS iz više razloga, a najbitniji je direktna veza sa Trampom.

  4. Djulijani je za pare, isto kao i ostali Vucicevi "besplatni savetnici" Bler, …, dolazio da bi koliko dao neku legitimnost srpskim politickim verolomnicima i ratnim huskscima koji su gradjane Srbije namestili kao mete NATO bombarderima i navodjenim raketama, a sve u cilju da Milosevica pirazenog zbace sa vlasti i sednu u fotelje umesto njega i njegovih socijalista.

  5. Koga u Srbiji briga šta misli Hilari Klinton? Ako je Đulijani zaista prijatelj sa Vučićem, ovde padaju u vodu sve optužbe opozicije da je Vučić dao nekakav novac Klintonu. A ovo poznanstvo sa eventualnim budućim državnim sekretarom SAD može samo na dobro da izađe po Srbiju.

  6. Jasno je da su Aca i Toma obelezeni likovi iz nekog desnicarskog niskobudzetnog filma.
    Dobili su podrsku od zapada jer su obecali da ce ovde zavrsiti sve sto se od njih trazi.
    To sto se Aca distancirao od proslosti svojim izjavama, u pravom svetu ne znaci nista.
    Toma je uvek bio sirovina i ostavljao je sluzav trag za sobom, pa je i besmisleno da se distancira i izvinjava, posebno za pretnje ubistvima svojim politickim protivnicima.
    Takvi ljudi mogu biti na vlasti samo u ovakvim kreaturama kao sto je Srbija!

  7. Kakav je argument da je "Milosevic bio optuzen", ali to vise govori o pasivnosti nase politike posle 2003. Ambasadori i ostalo osoblje su postavljeni samo da se ne zameraju, o svemu cute, broje svoje pare i diluje gde ce dalje kada im prodje tekuci mandat.

  8. Nije Tramp opozicija u Srbiji, on je nekonvencionalan političar koji će sigurno uzeti Djulijana u svoj kabinet.

  9. Djulijani ulazi u kabinet Trampa zbog svoji sposobnosti i medjunadnih političkih i ekonomskih veza a ne zbog Srbije i SNS.

Ostavite komentar


Politika

Litijumski paradoksi 10

Litijumski paradoksi

Kako stvari stoje izgleda da ništa neće biti od referenduma na kome bi se građani Srbije izjasnili jesu li, ili nisu, za iskopavanje litijuma u dolini Jadra. Vučić je temu litijuma i bio gurnuo pod tepih zbog izbora, pa bi tek sad apsurdno bilo da raspisuje vanredne izbore zbog teme litijuma, a što traže Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.