Zapadni Balkan: Simuliranje demokratije za EU pare

Evropska komisija usvojila Plan rasta za Zapadni Balkan da bi ubrzala proces proširenja i rast ekonomija država kandidata, pa je spremljen Fond za reforme od šest milijardi evra za period 2024-2027.

Ostavite komentar


  1. Viciceva vlast ne zavisi od reformi EU ni od njihove finansijske pomoci.Vucic se odrzava na vlasti tako sto krsi Ustav,neuvodi sangcije Putinu,sto je veciti »dijalog sa Pristinom pretvorio u « vecitu»kandidaturu Srbije za clanstvo u EU.

  2. Prodali bi parce zemlje, I sve nas u roblje za sta?!
    Za 6 milijardi za 6 „drzavica“ za 3 godine!! Pa ko je ovde lud???????

  3. Наставити замајавање ЈевРопских луда и потомака робовласника, расиста, колонизатора, фашиста, глобалних разбојника и лопурда, а истовремено ићи ка Евро-Азијској унији, при томе клепити шта год се може од одштампаних долара и јеврића – без покрића.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.