Ministarka državne uprave se sastala sa predstavnicima Radne grupe za unapređenje izbornog procesa

Ostavite komentar


  1. Jel može neko da delegira neku vaspitačicu u opoziciju da ih sprovede kroz ove dečje korake oko kandidature za izbore. Ljudima jednostavno ne ide.

  2. Samo neka tebi ide jer za tebe je to vazno !ZLF se bori za promenu sistema vrednosti u drzavi .Svako to ne razume,posto i vlastima to nije bitno!

  3. Ministarka nije obaveštena da neće biti i ovog puta od fer izbora ništa,dok se uvedu fer izbori,Srbija će ostati bez stanocništva ili od 5.800.000 glasača ostaće polovina stanovništva koji su sposobni da glasaju,gora vlast od ove da smo tražili nebi na lotou izvukli..itd

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.