Žarko Korać: Počinju ozbiljne nevolje u raju Aleksandra Vučića – vreme SNS-a je prošlo

Ostavite komentar


  1. Vreme SNS-a nije isteklo jer SNS iskreno radi za dobrobit gradjana.

  2. Pročitavši prilog, tekst, uvideo sam,kao mnogo puta pre, da je shvatanje i komentarisanje gosp. Koraća na mnogo višem nivou od mnogih drugih komentara na sličnu temu, pogotovo prateći ponekad i kolumne u drugim ex-yu novinama. Zašto se više ne uključi u trenutna zbivanja i ne bude recimo pravi lider?

  3. Spisak sns botova je pustio SNS da im bude jasno ako ne budu radili kako treba i verno da ce lose proci u zivotu jer sada opozicija ima njihova imena

  4. Moj Damire jednom bot uvek bot.
    . Jbg. Zadatak je zadatak moraš botovati..

  5. Ovaj covek pekaru ‘leba ne placa. Gledam ga pre neki dan u banci… preko reda, preskocio deset ljudi, bahato i to ne samo jednom…puno puta. Kako bi se tek ponasao da je na vlasti.

  6. Sta rade diktatori kada im se pojave « nevolje u raju « ?Pa pojacaju represiju.

  7. Korac neka kaze da li je ijednu stvar uradio i postigao kao politicar. Nikad nista

  8. Treba otkriti sve botove ljudi. Oni primaju plate u javnim preduzecima a taj posao ne rade vec botuju. Cisto kako bi im urucili otkaze i oduzeli radni staz kada dodje vreme. Mora tako.

  9. Lepo zboriš al je to lakše nego voditi državu kroz sve probleme i biti svima dobar. Idealan se nije rodio a bivši su bivši nedao bog da budu budući.

  10. Srbija je partokratija. Sve privilegije potiču od pripadnosti stranci, a pravo i pravda lete kroz prozor.

  11. Човек који никад ништа у животу урадио није (осим непрекидног филозофирања) има право некога да критикује ?
    По мени, то је добар ниво демократије у друштву.

  12. Zemlja koja se raspada od korupcije i umesto da saznamo vise i vise o tome, mi dobijamo neki spisak obicnih smrtnika koji su toliko nisko pali da moraju da botuju. Dajte informacije o korupciji, direktorima… to je bitno. Sta me briga sta bot pise na twitteru i njegovo ime i prezime.

  13. Pa to sto kaze o nemcima i englezima pa to je usmereno protiv Srbije, a on to navodi kao da je to samo protiv Vucica, pa kad zamenimo Vucica onda ce nemci i englezi da pomognu Srbiji….. Necuveno…

  14. Sve bude i prodje, propalo Rimsko carstvo, propale silne partije , propo tito, cak i babe udju u godine , pa budu pra babe,,,

  15. Psihologu Žarku Koraću je potreban psiholog. Sve što kaže nema veze sa realnošću, nego samo sa njegovim željama. Njegove izjave su kao vremenska prognoza, po pravilu pogrešne. Tako da trošiti reči na njega je uzaludno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.