Žarko Korać: Vučić prvi u Evropi uveo kanibalizam u politiku

Ostavite komentar


  1. Ma,profesore,nije to vas nivo i tema,bez obzira na godine.Covek je psihijatrijski slucaj ikao takav nije za obavljanje drzavnickih poslova ili bavljenje politikom.Odgovorni za to moraju povesti racuna o steti koja se nanosi drzavi.

      1. Svaki normalan, pristojan, moralno neukaljan covek koji zeli da radi tu vrstu posla je, ne alternativa, nego resenje. Koji ce se okruziti casnim i strucnim ljudima i promeniti ovaj nakaradni sistem, a zlo poslati u istoriju.

          1. To što trenutni deluje da nema alternative ne znači da je Vučko adekvatan. Čovek ima veoma ozbiljnih psiholoških problema. Ja ga već odavno ni ne slušam jer udavi nenirmalnom patetikom već posle prve rečenice a o verovanju u ono što priča nema ni pomena…

  2. dodao bih da jos niko u svetu nije prikazao masinu za meso uz komentar koji je sledio i jos predsednik ?????

    1. Davno je Britanija prevazišla profil kakvi su prisutni na političkoj sceni Balkana.l, tako da su rizici te vrste prošlost. Nažalost, u demokratskoj evoluciji na Balkanu se nazalost, zaista sve može ocekivati. To se jasno vidi iz vokabulara onih koji sebe zovu političarima…culi ste nažalost više puta Velju, Gasica…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.