Zaseda Predsedništvo Srpske napredne stranke, Vučić potom ispraća avion za Čikago

Ostavite komentar


  1. Chicago roaring twenties of the 20th century = Belgrade roaring twenties of the 21th century – a whole century, and nothing has changed!

  2. Kao direktan rezultat rada te stranke i njihovog istorijskog Predsedništva je karta u jednom pravcu u tom avionu za Chicago koju kupuje moj sin. Simbolika tuge za mene i moju suprugu, a patriote će verovatno reći “Pa nek ide ako mu je tamo bolje”. A jeste, i njemu i našim sada već brojnim prijateljima koji su izabrali tu zlu Ameriku da im bude kuća. Na kraju neće imati ko da živi u ovoj Srbiji ali će se oni i dalje baviti Kosovom i teritorijama i mitovima prošlosti i izgubljenih bojeva.

  3. Av jednom prilikom reče da će „da sedne u avion i ode po respiratore“.. Obzirom da zna da pilotira, hoće li biti kapetan na tom letu?

  4. Pozdravljam zasedanje centralne otadzbinske uprave…ALI NIKAKO i ispracaj tog aviona. Ako ON taj let treba da isprati…taj se let nece dobro zavrsiti! Verujte mi…imam neki cudan osecaj po pitanju tog leta.

  5. Košarkaški trener. Možda će trknuti da pomogne Jokiću i Denveru, savetima, protiv LA Lejkersa.

  6. Ček, neće se i provozati pride? Možda bi on i poleteo, da Batica Gašić pilotira. Voli da je u sigurnim rukama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.