Zastava je simbol ponosa, a ne ogrtač za sakrivanje sramote: Sagovornici Danasa o članovima Vlade koji su ogrnuti zastavama čekali ishod glasanja u Njujorku

Ostavite komentar


  1. Iskreno sramota me od ovog ogrtanja sa nečim što nije za to! Deluje primitivno!

  2. E Srbijanci
    Da biste bili u fulu,kao komplet lepinja,nedostaje vam još jedino Ćirko i Bridžis Bata.

  3. Za Aleksandra Vučića i tabloide koje kontroliše u Srbiji ne postoji poraz. Tako je i jučer, poslije usvajanja Rezolucije o Srebrenici, proglašena pobjeda, doduše samo moralna.

  4. Ogadiše mi i zastavu. Ma sve čega se dodirnu opogane. Svinje sendvičarske.

  5. Previše ste zajedljivi i ostrašćeni. Kad sportisti ogrnu zastavu, po vama, koju sramotu skrivaju?

  6. Crvenim od sramote na Vucicevu pateticno-cirkusku upotrebu zastave. Da li je nesto primitivnije, nedolicnije, neprimereno ikada vidjeno na sednicama UN? Ima li kraja Vucicevom primitivizmu i ludilu i onih koji ga prate i podrzavaju. Zemljo, otvori se!

  7. Kad je Vučić ljubio kinesku zastavu kad su mu Kinezi darovali neke krpe i plastiku za pandemiji brat Si mu valjda naredio da ljubi i Srpsku Zastavu u UN posto je to kineski proizvod
    Dobro ga je Šešelj naučio kako je to biti potrčko

  8. 11. jul označen kao međunarodni dan sećanja na genocid u Srebrenici, Srbija slavi pobedu. Ovo bi neupućene navelo na zaključak da je Srbija predložila, ili makar sponzorisala navedeni dokument. Međutim, istina je da se Srbija zasita grčevito borila protiv rezolucije, da su svi diplomatsko-propagandni resursi upregnuti upravo kako bi se sprečilo njeno usvajanje i žigosanje Srba „kao genocidnog naroda“.

  9. Dupke puna kinematografska sala u iščkekivanju dugometražnog filma
    „Nevinost bez zaštite“

  10. zloupotreba drzavne zastave cirkus propast spoljne politike vladajuci i opozicija kompletna pod hitno ostavka dosta je sramocenja srbije i srpskog naroda

  11. Tako su nasi seljaci ogrnuli konje kada su oznojeni, da ne bi se prehladili. Ovoj sramoti nedostaje jos i patrijarh Porfirije, da bi bila kompletna.

  12. Ovaj čovek je napravio to da se svaki Srbin oseća poniženo.Mene je sramota!

  13. Застава је светиња а употреба као и коментари су испод сваког нивоа.

  14. Razumljivo od radikala koji je tražio da se za jednog Srbina ubike 100 ljudi… pere biografiju ali ceo svet zna vidi o kakvom čoveku se radi. Na našu sramou i bruku!

  15. Ova slika je ogledalo utopije za suočavanje današnje mase šupljoglavaca i njihovih Volo(va)đa inije od skora, GDE STE BRAĆO I SESTRE SRBIJANSKA ELITO ili se lako pristaje na neokomunističku i lažnoradikalsku ideologiju …USE-NA SE i PODA SE… pa dok traje traje!?

  16. Divna slika Vlade Patriotizam Performans koji treba svima da ostane u secanju kako se voli i bori Ponosan sam ba 18 glasova protiv rezolucije Nas ne racunam Zivela Srbija U nove pobede

  17. Medunarodni Sud pravde je oznacio Srebrenicu kao genocid. Krivnja je pojedinacna a ne kolektivna. Ni Srbija ni srpski narod nisu navedeni u presudi kao „genocidni“, tj krivi za masovno ubijanje Bosnjaka…
    Usvojena Rezolucija u Generalnoj Skupstini u UN se odnosi na Dan secanja tog
    genocida, i samo toga…Nigde u Tekstu usvojene Rezolucije ne spominje se Republika Srbija a ni srpski narod kao odgovoran za taj genocid, bar netekst na engleskom, francuskom, i ruskom jeziku, ne znam sta je pisalo na kineskom ni na arapskom u usvojenoj Rezoluciji…gde je onda problem, i zasto ta silna buka iz Srbije da se sa Rezolucijom oznacava srpski narod i Srbija kao odgovorna strana za taj genocid ?
    Voleo bi da citam i druga misljenja o toj temi … ili se radi o onome sto nas narod kaze: „Lud je*e zbunjenoga“
    Hvala na objavljivanju mog komentara.

  18. Tako je Šomi,i sportisti se ogrnut „sa zastavom“.Zastava je,kao i grb i himna,simbol države.Nije penjoar ili peškir za plažu.Ovo je povreda Ustava i zakona o državnim obeležjima,to bi presednik prvi trebao da zna i poštuje.

  19. Pored zla ovi sada ponižavaju čestiti deo srpskog naroda koji je: radan, štedljiv, pošten.
    Ovo je sprdacina . Nije život propaganda. U magli pravca nema, a često se zaluta!?

  20. Nije spominjao srpski narod i nema kolektivne krivice. Nju je još Rimsko pravo odbacilo. To bi morao da zna vrli pravnik.
    Ali, za povratnika u izvršenju, zakon je mnogo strožiji!?

  21. S obzirom na to ko je sebi dao za pravo da komentariše događaj, a „ekipa stručnjaka“ vam je „vrh“, karavani slobodno mogu da prolaze.

  22. Застава није шал за огртање.
    Прво су је злоупотребили спортисти а остали неуки копирали .

  23. Најстрожи је казне у Србији ко од грађана помене реч геноцид у Сребреници.

  24. Kritizeri samo napred jer drugo i ne znate.Svaki castan Srbin ce se ogrnuti zastavom da pokaze svima da je ponosan sto je deo naroda kome ta zastava pripada

  25. Gledah ja i Vas „pametne“ na vlasti i kako ste započeli sunovrat Srbije.

  26. Погледајте себе ви што критикујете и попјте свету воду али ви сте тежи случај

  27. Zakonom je regulisana upotreba zastave. Kada kako i gde se može upotrebiti. Svaka zloupotreba se kažnjava. Tako su nas ucili

  28. Србија и закон? Интересантно. То нису синоними. Ово је циркус. Али, опет смо победили.

  29. Auu!! Koliko ih je!!! I sve njih,takve,mi hranimo!!I još štošta uz to,a kako nam vraćaju?!!

  30. Само „ви“ не причајте о Застави и поносу

  31. Previše reči..I govornika !
    Da zaključimo…Nema snage…odluke….politike da se RSRBIJA spašava od zastava SNS!
    Opozicija na REMONT morala politike koju zastupa!!!!

  32. Konačno ..RSRBIJA će imati status države
    ..kada ukloni sve prerogative ..koji joj taj status konstantno I uporno. Negiraju.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.