Zašto Borelj traži ukidanje kaznenih mera za Kosovo?

Ostavite komentar


  1. Čim im ukinu ove mere, eto Kurtija u akciji nasilnog otvaranja mosta u Mitrovici uz mig Berlina i poslušnika u Briselu u Evropskoj komisiji .

  2. Znaci ukidanje dinara hapsenje Srba duge cevi u skolama prebijanje Srba itd itd ipak je sve bilo u dogovoru relacija EU siptari bravo za evropu

  3. Pod hitno da ih prime u EU kao primer demokratije , vladavine prava i visokih civilizacijskih dostignuca za ugled celoj EU , ali samo njima

  4. Putajte „Velikog Vodju“ on sve zna. On je „neucenjiv“, „nepokolebljiv“, njemu je najbitniji EXPO i nac. stadioni… On je „Supermen“…

  5. Не дам,не дам и онда тишина,све узму,много смо храбри.Јадна Србија,развлачи је к’о стигне а ми и даље само ћутимо.Амин.

  6. Sremac 19. jun 2024. u 14.34
    Znaci ukidanje dinara hapsenje Srba duge cevi u skolama prebijanje Srba itd itd ipak je sve bilo u dogovoru relacija EU siptari bravo za evropu

    Ne, sve je u dogovoru sa onom koji je to dogovorio u ime Srbije.
    Ali kao i uvek, vi vidite samo ono što vam lutkar želi prikazati i ovek je „kriv“ neko drugi.

  7. Naravno opet je vođa sve dogovorio sa EZ da bude u korist naše štete.Koliko čovek mora biti naopak da tako nešto napiše,stvarno neverovatno!!

  8. UlogaKvora je da postuje Rezoluciju 1244 i da vodi red na Kosovu i stiti gradjane Srpske nacionalnosti.Dokle ce Kurti da maltretira Srbe na Kosovu i metohijipod prisilom pteti Srbima da se isele sta radi EU? Ovo je genocid drze se u GEtU u 21.veku gde je tu vladavina prava svakog coveka.U Ustavu Srbije Kosovo je Srpsko neotudjivo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.