Zašto je ministar Vulin izašao na mesto blokade auto-puta?

Ostavite komentar


  1. Vulina znamo , a njegove smo slikali i delimo na mrežama.
    Pozdrav od ‘ pitomog ‘ naroda.

  2. clana ok, ali gde nadje ono oko stanova. logicnije je da ce vise da bije onaj koji nema tj. tek treba da dobije/ aplicira. Zar ne?

  3. Pa, gospodin Vulin je pandur još od vremena „tetka Mire i čika Slobe“ koji su i proizveli Voju, Vučića, Dačića, Tomu Nikolića, njega,… Ako mu Vučić naredi, on će i sebe uhapsiti, mi smo mu niko i ništa!!!

  4. Izlazak Julina na teren je dokaz da on niti zna ko je niti šta je niti gde mu je mesto… Šizofreno zar ne

  5. Muka mi je više od njega…i od ostalih kadrovskih rešenja…a i od korumpirane opozicije.
    Valjda će se pojaviti neko normalan da povede ovaj narod.

  6. Vulin nije ministar policije, on je ministar parapolicije, kapuljača i motki. On povlači policiju da ne bi spustila štitove i pendreke pred narodom. On se pojavljuje da podrži batinaše i da policajcima na terenu neverbalno skrene pažnju, da ako odbiju poslušnost ima kapuljača koja neće.
    Da se podsetimo, on je lično izjavio kako je kuća u Ritopeku nadzirana, znači gledali su kako živi ljudi ulaze u kuću a izlaze u pvc kesama kao hrana za ribe. Među kapuljačama i motkama je novi belivuk, negde postoji još jedna mašina za mlevenje mesa. Onaj koji juče nije stisnuo kočnicu na bageru, možda je novi zamenik belivuka.
    Onoga momenta kada policija izađe ispred naroda i odbije poslušnost dobiće palicu po glavi. E onda će da reaguje.
    A Vulin će kod tetke.
    Dopada mi se jedino taj detalj njegove laži, Kanada. Simbolički je interesantno.

  7. Neko mu je dojavio da postoji mogucnost da na protestima bude i ,,Tetka,, iz Kanade – pa ko veli ako pocne pendrecenje da je nalupa sto mu nije vise para poslala ! Nezahvalnik je on.

  8. cuj ovih iz gasne komore. mozda ovaj unuk jevrema brkovica, srbomrsca koga smo slusali iz zagreba dok je pljuvao po srpskom narodu. a gasna komora je nastala od predenja tih strucnjaka koji dizu ustanke u srbiji, akoji su nesposobni za bilo sta drugo osim da kradu.

  9. Upravo sam se juče zapitala šta će ministar policije na građanskom protstu. Da li smo bilo gde u svetu videli ministra policije na nekim demonstracijama? Ja nisam. I primetila sam da stoji desetak metara iza policije, pitala sam se šta tu radi. Sada sam dobila objašnjenje.

  10. Cudne stvari se desavaju u Srbiji. Samo da znate EU nece dozvoliti gradjanski rat. Pametnom dossta.

  11. Gore je nego za vreme okupacije. Kriminalci,narkomani i dileri droge obezbeđuju i čuvaju vlast ove države.

    Vučiću,nećeš moći da se sakriješ. Narod će ti suditi.

  12. ..narod nije naivan..sns diktatura po meri jednog coveka ima veliko nepoverenje gradjana ..

  13. Javna je tajna da privatne firme za obezbeđenje koje dobijaju državne poslove (ministarstva, komunalne službe, muzeji…) regrutuju batinaše za proteste.

  14. Pa izašao tamo pošto nije Naprednjaka ,a verovatno bi mnogo voleo da bude ,da im bude što bliže . Kako narod kaže „Veži konja gde ti gazda kaže“ .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.