Zašto je Vučić izjavio da su deca od 12, 13 godina na Kosovu spremna da poginu?

Ostavite komentar


  1. Zato sto su deca nevaapitana sa ispranim mozgovoma, zadojena mrznjom. Za sve to ste krivi vi i njihovi roditelji.

  2. Strasno je to sto ovaj covek prica i misli.Treba ga pod hitno udaljiti sa svih odgovornih funkcija.

  3. Neko im je rekao da napuste institucije, policiju, ne izadju na izbore, zar ne?…

  4. Cija deca, moja ne. Zivimo u Gracanici i nemamo nikakvog problema sa Albancima. Ovo sto Vucic prica su njegove bajke

  5. Nisam za nasilje na Kosovu ni u kom slučaju i volim srpski narod jer je to MOJ narod. Ali razmislite dobro o Vučićevim rečima pre nego što bilo šta zaključite. VUČIĆ LAŽE, ODUVEK JE LAGAO I ZAUVEK ĆE LAGATI. On nema nikakvu savest, nema nikakvu čast. Nemojte mu verovati ni jednu jedinu reč tek tako! Taj čovek je patološki lažov

  6. Srbijo jadna li si sa ovakvom vlašću,ovo nema nigde u svetu da neko priča o deci od 12 i 13 godina da su spremna da poginu,kukala nam majka…..

  7. Predsedniče,da li ima tvoje odgovornosti za sva dešavanja na Kosovu,ko je sever kosova predao u ruke kurtiju,do vašeg dolaska na vlast vlast Prištine nije mogla nigde da priđe severu kosova,pa si Srbe naterao da uđu u institucije Prištine ,pa si ih pre pola godine naterao da izađu iz tih institucija i ostali su goloruki bez ikakve zaštite,sada instruišeš maloletnu decu da ginu na Kosovu,oni nisu tvoja deca pa neka ginu.

  8. Niko ko ima normalne roditelje ne sme i ne može da gine za nešto što smo izgubili i potpisali kumanovski sporazum.
    Ko bi da se igra životima nezrele dece zove se Hitler,Putin ili njima sličan monstrum.
    Naš predsednik ozbiljno mora da promisli šta lupeta jer je vreme Šešelja pluskvamperfekt šta god rekao njegov najstariji sin koji ne trči u rat jer nije baš toliko glup i nezreo.

  9. Pa ti predsedniče Srbije idi dole i zaštiti ovu decu(za našu decu) ako smeš „junacino“ iz Pionirskog parka.

  10. e sada gde su ta ,,deca,, učila da pucaju, ko ih je učio ko ?? jel ovo izrečeno je strasno..strasno..za šta se ta deca obučavaju zasta…i ko , ko ???

  11. Molim sve kojima se gine za Kosovo da uzmu svoju decu i idu da ginu. Ostale nek ostave na miru.

  12. Moraš da shvatiš da su i građani Srbije siti više tebe i tvojih svakodnevnih histerija u laži!

  13. Он, наравно, не прича о својој деци да су спремна да погину. То важи, као и 90-их за туђу децу. Ако га виде Срби на Косову да шета са кишобраном по брдима изнад Косовске Митровице, следећи потез мора да буде бежанија. Већ виђено у Сарајеву.

  14. Posto politicarima retko mozete da verujete, jer svako iz svog ugla i interesa prica, to nijedno dete ne treba da gine i ne samo dete.

  15. specialci a ne znaju da koriste durbin i dvogled… pa ko ce to verovati molim vas, zar ne vidite koliko smo nisko pali?

  16. Зато што је бескрајно подмукао и покварен.

  17. Normalan Predsednik, u normalnoj državi bi izajvio da su deca od 12 i 13 godina, spremna da žive, rade i smeju se za svoju državu.

  18. Folirant najobičniji. On ne spava a sav je podbuo, on ne jede a sve je deblji. Vidimo se u subotu da mu vidomo ledja.

  19. Imamo predsednika,koji nakon dva masakra dece i mladih prvo prica o grobovima sopstvene dece,pa onda o deci sa Kosova,koja hoce da ginu.Imamo li problem?

  20. Žalosni kpmentari puni mržnje to verovatno nisu Srbi.Vućiću ne daj se EXPO 2027.živela Srbija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.