Zašto je Vučić promenio planove, pa poslednjeg dana kampanje ide u Niš?

Ostavite komentar


  1. Pa verovatno kao i u NS se zaljulao sedalo SNS pa brze bolje da malo povrati izgubljeno a biracima koji nisu iz NS ili Nisa, mozda i pomogne po gotovo posle posete Hramu Svetog Save. Ziveli

  2. Hoce da zaplasi Nislije.
    Verovatno nije svestan da ce time samo ubrzati sopstveni pad.

  3. Te siroke koalicije opozicije smo videli u vecim gradovima Vojvodine do 2017/2018 godine…svaki poverenik neke strankice je bio mali car u svom preduzecu dok ne bi neki pomocnik iz redova druge zavirio u kasu i apire pa optuzio za kradju, pronevere, lazne tendere, deljenje sakom i kapom familji itd. To se nece vise nikada desiti u Srbiji. Ljudi prate, pitaju, lokalne uprave sada imaju online rezultat za svaki projekat i sl. Nije ovo „99 i nikoga ne mogu prevariti.

  4. Shvatili su da su pukli u Nišu …konačno da krenu nizbrdo. Da li će biti dovoljno zatvorskih kapaciteta?

  5. Šta sve ovaj čovek nije rekao pa slagao, tako da nije ni prvi ni poslednji put.

  6. Ne znam šta ima da se čudi, sadašnja i prethodna garnitura vlast u Nišu, nije uradila ništa za svoje sugradjane i rešenje životnih pitanja, jer nije imala hrabrosti da se bori za svoj grad. Da li predsednik zna da u Nišu , jedan mali grad je u mraku, bez struje godinama, tačnije oko 7500 domaćinstava godinama žive bez struje??! Da oko 6000 radnika čeka isplatu zarada i pored toga što imaju izvršne sudske presude? Da borcima nisu isplaćene ratne dnevnice?! Pa se gradjani pitaju , kako to isto može po Vojvodini, negde po Srbiji, a za Niš ništa, mrak, beda , nemaština?! I šta mu nije jasno?! Da li je on čuo za probleme gradjana Niša? A investitori , o kojima on govori i koji su Nišu su posebna priča. I koji investitori, kad ih mi finansiramo, dajemo sve džabe, plac, struju, vodu, a radnici rade kao robovi. Predsedniče, nemate prave informacije o životu i problemima gradjana Niša. Od dobrog se ne beži, niko nema ništa protiv Vas lično, ali ovo je borba za život .

  7. Da otvori otvorenu pijacu,koja je otvorena ne završena a koju neće zavrišiti ni tada a isto je i sa bulevarom Gorana Ostojića za koji baš dolazi,no poručite mu dzabe dolazi ni ..

  8. Previše birača je prebacio u BG pa je sada frka i u Novom Sadu i u Nišu. Upao je u sopstvenu zamku/prevaru.

  9. Sibicarska posla . Nema li njega u Nis ( he . . . he . . . ) nema autobusa sa sendvicarima , nema aplauza , nema aco srbine ( iako su se mnogi , veoma mnogi Srbi sa Kosova “ zaustavili “ i Nisu sa lovom ) , ne bi isterali vojnike da pozdrave “ vrhovnog komadanta “ i td . . .

  10. Zar vi stvarno mislite da Nišlije ne znaju kako je otuđena imovina Radio Niša od strane porodice Kerković i kako se Stankovići bogate uz svaku vlast i razvijaju svoj biznis privatnih vrtića? To nije bolja alternativa sadašnjoj vlasti na lokalu i dokle god bude tako, neće biti promena.

  11. U Nišu SNS sve nevaljala do nevaljala.Napunili se love pa mogu da idu jer niko nije odgovarao pa ni sadašnja garnitura.

  12. Gubi zbog sotirovske, džunića i ostalih, vesti danas pišu da je uzbunjivač podneo krivičnu prijavu protiv nje. Videćemo da li je istina

  13. Non grata pa ne treba ni da dolazi da samo pogoršava svoj status kod onih koji ne mogu da ga gledaju. A priča se kako gradonačelnica „pomaže starijima“. Biće ona opet ublebljena, ima pohvale od tih starijih

  14. Ништа им више не може помоћи. Пропала новинарка је за сва времена затворила нишка врата СНС лоповима. Ојадила је град горе него турци за 500 година.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.