Zašto nas čeka politički užasno teških šest meseci, kako kaže Vučić?

Ostavite komentar


  1. ovaj šizofreni lik igra svoju psihotičnu igru i vodi celu naciju u propast…mislim da to odgovara svima

  2. Ceka nas zato sto su uspeli da pridobiju deo naroda koji nerazume sta se radi ti ljudi nisu ni svesni sta rade a vodje se znaju bore se za njine interese koji su im glupi ako se sta desi nece ni njima biti lako

  3. Na zalost,Vucic odgovara i Rusima i EU i SAD.On jednostavno radi sve sto mu se kaze i njima to odgovara.Vrlo im je pogodan jer je pre svega psihicki bolesnik,a imaju i cime da ga ucenjuju.A interesi Srbije i ovog glupog naroda jednostavno u toj igri ne postoje.A ti ga narode moj voli i dalje glasaj,glasaj,glasaj

  4. Prekjuce sam gledala Gospodar Prstenova sva tri dela. Moja asocijacija na AV je Mordor!!! Orci su SNS predstavnici u Skupstini.

  5. Posto g. Vucic sve radi sam onda ce morati sve sam da resava, nadam se ne na ustrb gradjana Srbije i Repbulike Srbije. Nema konsultacija sa Parlamentom, podnosenja izvestaja o cemu se pregovara, sta je zacrtano od strane Prlamenta sta se moze a sta ne moze i onda slusamo kako ce nam biti jako tesko, malo cudno zar ne. Ziveli

  6. Lud narod bira još ludjeg predsednika pa se posle pita zašto mu se sve ovo dogadja.

  7. Nemoj nam više mračiti, dovoljno smo zaglibili pod tvojom vlašću, čoveče.

  8. Vi stvarno imate žešći problem ako mislite da u Srbiji ima demokratije predsedniče? Spasite Srbiju i dajte neopozivu ostavku, jer tako je najbolje za sve. PS. Potražite pomoć, nije sramota.

  9. Lik je teško bolestan. Ima rak savesti u naprednoj fazi.
    Nažalost medicina mu ne može ništa.

  10. Dokle je Faraon spreman da ide ili za šta nas ovo sprema ???
    Kada je kao radikal sa Tomom otišao u Nemačku kod Angele da predstavi svoj plan za rasturanje partije, nešto je morao obećati da ga prihvate i školuju kako se ruke drže…i prihvatili su ga?? Oberučke! Znači, možeš čuti da pljuje i kevće na sve ali na Švabu, nikada.
    On je katastrofa, a opozicija još gora! Ne bi od one Vendi ni orah uzeo.

  11. Zašto nas čeka politički užasno teških šest meseci, kako kaže Vučić?

    Zato što se godinama „pretvaramo da smo BUDALE“ i da ne vidimo da je Kosovo odavno NEZAVISNA susedna drzava i sve dok to ne shvatimo i ne PRIHVATIMO nas ce „čekati politički užasno teških još ko zna koliko meseci !

  12. Došlo vreme da se stavi pečat na nezavisno Kosovo. Došlo vreme da se proda EPS. Dolazi vreme otvaranja rudnika litijuma. Ovaj narod je spreman da rasproda budućnost svoje dece za par hiljada dinara u kešu. Čekaju nas nova poniženja, glad, bolesti..

  13. Ne čeka nas politički užasnih šest meseci već njega.
    Mora da ispuni ono što je obećao, a od juče važi sporazum o tablicama i energetici.
    Treba smisliti strategiju kako narodu svaki poraz predstaviti kao pobedu.

  14. Прво не чека нас-грађане него оног ко је уништио нашу отаџбину, распродао и поклониo све оно што су генерације радних људи деценијама стварале.
    Дошло је време, да испуни и сва она обећања која је дао, као на пример: „ Тата, бићемо заједно у нашој Republjik Kosova „
    А зато већ има спремну варијанту и у виду „ референдума „ где ће све његове гадости покушати да превали на нас грађане као његове саучеснике у злочинима.
    У зависности од „ успеха „ као круне његове злочиначке политике, наставиће живот у установи затвореног типа или ван Србије, недоступан србском правосуђу.

  15. Долази време кад ће Вучић пожелети да буде обичан човек са платом д 350 €.

  16. I sada šlag na tortu još šest meseci,prenemaganja,pros..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.