Zašto PSG smatra da govor Vučića u UN ugrožava evropsku budućnost Srbije?

Ostavite komentar


  1. Tako je !Ali ovaj smutljivac samo donosi stetu Srbiji !!ISKRENO SE NADAM DA CE SE SKLONITI JER JE OD NJEGOVIH GLUPOYTI SRBIJA DOVOLJNO PATILA!!BRAVO ZA PSG!!

  2. Nisam bio na letovanju dvadesetak godina, otprilike koliko je i Srbija na tom evropskom putu. Navikao sam se da nema mora a sto se tice tog puta u Evropu nijednog trenutka nije izgledalo kao nesto ozbiljno, vise je to politicko uslovljavanje za sprovodjenje nekih ciljeva Zapada nego stvaranje uslova za neko zajednistvo. Jeste da Vucic tu nije bio od koristi ali zna on da pravi i mnogo vece stete. Ako mi sami ne napravimo drzavu u kojoj svi postuju zakone pocev od Vucica, sa institucijama koje nisu partijske i u kojoj korupcija nije normalna stvar, nece nam to napraviti niko sa strane pa ni EU.

  3. Natan Albahari,bas vodi interese za dobrobit Srbije i srpskog naroda u celini. Znaci treba da cutimo o onima koji nam otimaju teritoriju i zestoko napadnemo one sto brane Povelju UN i teritorijalni integritet Srbije!??

  4. Jel se put u Jevropu poklapa sa podaničkim mentalitetim? Jesmo li kroz istoriju išli uspravno ili puzali na kolenima?

  5. Kakva Evropska Unija koja mi uzima deo teritorije. Dokle vise da puzimo i povijamo ledja. Po Albahariju Srbija ne treba da postoji..

  6. N. Albahari pravi istu stvar na državnom nivou kao A.V. na međunaronom. Doći će na vlast kada Srbija uđe u Evropu, odnosno Srbija će ući u Evropu kada on dođe na vlast.

  7. Odlican tekst. Jasno je da cim PSG dodje na vlast krece epoha zahvalnosti za bombardovanje, epoha pokoravanja i odustajanja od sopstvene drzave. Dupelizanjem u buducnost, taj slogan da usvojite na GO.

  8. Поштено,али би било лепо да то исто каже Израелу.Да га осуди за теократске тенденције и дискриминацију Палестинаца.Нећете ово објавити

  9. Jadna smo mi drzava kada nas opozicija svaki put podseti da sadasnja vlast nema alternativu….

  10. Istinu su rekli Koštunica i Đinđić. Zato su i sklonjeni sa scene. Šteta je što su njih dvojica dozvolili da ih posvađaju oni koji su danas u SNS, PSG, LDP… imali smo šansu početkom dvehiljaditih…. sad su na sceni šibicari.

  11. Ало, на основу чега ви сматрате да је Србија опредељена за ЕУ будућност, односно логор?

  12. Mozda mi je nesto promaklo,ali nisam vidjela da se g.Albahari ocitovao u vezi Kosova ( brutalnog otimanja Kosova od Srbije,)?!
    I uopce,nije mi poznat stav njegove stranke vezano za tu temu.
    Sve ostalo,sto spocitava Vucicu u njegovom obracanju u UN,je direktna posljedica nasilnog otimanja Kosova.Treba biti posten i realan.

  13. По вама је АВ требао да каже хвала за бомбардовање и отимање територије, да би задовољили оне који су то учинили???

  14. Izgleda da je mnogima promakla jedna od njegovih izjava za režimske medije o vetrovima slobode koji nezadrživo duvaju sa svih meridijana…etc…pa draga gospodo pripremite se za najavljenu promenu kursa i usmeravanje broda ka
    org.BRIKS,te stoga ne čudi guranje prsta u oko Zapadu.Vreme će pokazati dali sam u pravu.

  15. Uporno bauljamo ka zapadu,jer su nam oni prebili i ruke i noge. A neki su pri tom i slepi.

  16. More nas jedini put treba da bude da smo slobodna i samostalna drzava, kakav zapad, kakva EU da nam oni diktiraju sta i kako da radimo, i nisam bas primerio neki zlonameran uticaj Rusije u Srbiji, bas naprotiv vidim zlonameran uticaj bas tog zapada da nam uzme deo teritorije…

  17. Prioritet Srbije je da Vučić vlada vlad i vlada do besvesti.Slicno kao Tito. Kad jednom ode sve će se raspasti a dugove koje je napravio rasparčaće Srbiju . Sve sto se radi gradi je od kredit. Krediti se vracaju kreditima i tako idemo u sigurnu propast. U stvari mi smo odavno propali.

  18. Odavno vecu glupost nisam procitao. Treba da podrzimo teritorijalni integritet Ukrajine, zasta se doticni slaze, a istovremeno da podrzimo rasparcavanje Srbije. I ovakvi tipovi se bave politikom.

  19. By the way, to što zapadna javnost ćuti kada se ukaže na dvostruke aršine u vezi suverenosti i primene povelje UN u Srbiji i Ukrajini (onomad kad su nas bombardovali i okupirali) govori višr o zapadu, nego o govoru AV, koji je za divno čudo bio odličan. zamolio bih da ne cenzurisete, nije lepo

  20. Najlakse je na ovakav nacin biti pametan i deliti savete…Vucicev govor je bio do srzi istinit, i prozet stvarnoscu Srbije koja prolazi ne svojom voljom, kroz tezak period pocev od bombardovanja pa do danasnjih kosovskih zbivanja. Vama je bar g dine Albahari u Srbiji pruzeno bez ikakvih ograda siguran posao , opredeljenost politicka, i sloboda govora. Tako Natane okreni se malo oko sebe i budi realan u kojoj zemlji zivis.

  21. Zasto nas jedini put mora biti ka zapadu i EU? Zato sto smo okruzeni njima i mato paktom? Zato sto nam otimaju deo po deo zemlje? Zato sto vedre i oblace Srbijom? E, pa, necemo. I ovaj njihov poktron ce da ode, docice sledeci i on nece uspeti da im da sve na tacni.

  22. Albahari, ne pricaj gluposti covek je samo rekao istinu, a tebi ako se ide na zapad pa ti idi , niko te nece zadrzati.

  23. Polako sinovac, puzace na kolenima oni koji prežive sledeće sankcije. Vase nekrofilske parole „Bolje rat nego pakt“ i „Bolje mrtav nego ziv“ su i dovele Srbiju u ovu provaliju iz koje nema izlaza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.