Zašto Putin hvali Srbe?

Ostavite komentar


  1. Pošto ste vi osvedočeni srbomrsci teško vam je da pojmite da mnogi cene i poštuju Srbe.

  2. Boris Varga analizira Putinovu popularnost u Srbiji, sugerišući da Moskva podstiče rusofilska raspoloženja kako bi ojačala svoj uticaj na Balkanu.

  3. Putinova podrška dodatno galvanizuje nacionalističko biračko telo u Srbiji, čineći prozapadnu politiku težom, posebno u kontekstu krize na Kosovu.

  4. Analitičari primećuju Putinovo igranje na kartu antizapadnjačkih sentimenta u Srbiji, koristeći se tenzijama kako bi distancirao zemlju od integracija sa Zapadom.

  5. Spekuliše se o mogućem pritisku iz Rusije kako bi se Srbija distancirala od Zapada, što bi odgovaralo Putinovim geopolitičkim ciljevima.

  6. Kako to da Zapad neuspeva da pridobije Srbe na svoju stranu, kako to da su Rusi uspešniji.Biće da im više ovako odgovara.

  7. Kada će doći vrijeme da se
    Srbi okrenu napretku i boljitku? Šta ima da nauče i dobiju od Rusa?.
    Vratiti će se u 17-vijek sa njima,a
    Rusi će ih koristiti da prošire utjecaj na
    Balkan…
    Daleko im kuća bila..
    Iz istorije poznato dobro poznato šta su učinili za
    Srbe…

  8. Joj Danas braćo mila,ako ste u pameti ne prenosite Sonju Biserko (valjda se tako zove) i ne pitajte se za Putina šta kaže,pa ko je nacionalno patriotski nastrojen neće ni izaći na izbore i glasati protiv Vučića,šta je sa vama ?

  9. Boris Varga ?? Citirate čoveka koji se školovao u Lvovu. Nije imao gde pa baš u Lvov?

  10. Данас, али и јуче је многима тешко да схвате ту обострану љубав и подршку.
    Али Путина подржава бар 70% човјечанства.
    Нацизам подржавају само они западњаци или г7 као и пре . Ништа ново.
    Лицемерје и мржња су данас код малог дјела и у Србији
    Али зна се и ко и зашто су за вечере.
    Нема предаје

  11. Srbija je pod ruskom medijskom okupacijom i zbog toga su Putin i Rusija popularni u Srbiji. Dajte mi medije na 2 meseca i u potpunosti cu preokrenuti situaciju.

  12. Mozda mi jednom i objavite komentar. Samo jedno pitanje (dobro, dva) za Sonju Biserko: ako Putin želi da ima mogućnost da u bilo kom trenutku može da izazove krizu na Balkanu, je l to sad znači da nas je u stvari Rusija bombardovala 1999, okupirala Kosovo i priznala njegovu, nezavisnost 2008? I drugo, je l to ista ona logika po kojoj ss nacisti iz Galicije su u stvari bili ispravni jer su se borili protiv SSSR, bez obzira kad, kako i sa kim? Malo sam zbunjen, oči videle jedno, uši čule jedno, a Sonja i slični objasnjavaju to sasvim suprotno…Posto znam da nisam usamljen, neka pomogne svojim sunarodnicima, čisto da ne fasuju neku shizofreniju od tolikog raskoraka. Unapred hvala

  13. Sram ga bilo, umesto da nas kao sav civilizovan svet bombarduje na svakih 10 godina…

  14. Zalicu se udruzenju prevarenih carobnjaka jer mi se nikada ne objavi komentar….

  15. „Tragedija u Banjskoj“?!
    Nešto kao „dešavanja u Srebrenici“?…

  16. Ako nastavimo ovim putem završićemo kao Jermeni. Ostaće nas duplo manje nego sada, bićemo potpuno geopolitičku izolovani, u potpuno neprijateljskom okruženju. Hajde malo mudrosti, poslednja je šansa.

  17. Ptestanite da pritiskate srpski narod…prestanite da nas omalovažavate i podcenjujete…ne budite licemeri i počnite da poštujete međunarodno pravo jer VAM VIŠE NE VERUJEMO

  18. Слика ; лево слуга Вучић у посети код господара на десној страни, Путина, на лицу снисходљив, слугански израз. То говори све.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.