Zašto se Ivica Dačić „plaši“ vanrednih izbora?

Ostavite komentar


  1. ima nekoliko teskih dilema koje ce ga skloniti iz politike Srbije bez granica: potpisao briselski sporazum, prinudjen na poltronstvo prema SNS,visoka korupcija i vazalstvo prema RF.

  2. Vrema ni njemu ni Vucicu ne ide u prilog da ostanu na vlasti.Zna da su sledeci izbori veliki rizik za pad sa vlasti,pa zato zeli da sto duze ostane trenutna vlas da napuni jos koje koferce!

  3. Vi pobeđujete. U istom tekstu, isti sagovornik, govori nam da je loše biti za prevremene izbore, ali je i loše biti protiv prevremenih izbora.

  4. Imao nezamislivu imovinu koja je prešla u vlasništvo sps-a.Ivica učestvuje u njenoj transformaciji iz,,naše u moje,,taj proces još nije završen,još ima da se ,,prekategoriše ,,katastar je je prešao u elektronski oblik,,vučići siti ovce na broju,,…

  5. Mislim da je debeljuca ispušena lula. Lepa mu je karijera. 30.godina o i njegova porodica živi na grbači ovog naroda. Dosta.

  6. Кад ће Данас да престане да пише о политичким маргиналцима и безвезњацима ? Додуше финансијски спс је веома јака фирма, али политички, они не постоје.

  7. SPS poltronska partija. Opstaje na vlasti uvlačeći se trenutno najjačoj stranci bilo koja da je. Klasični profiteri i paraziti.

  8. Kako god bilo SPS uvek nađe mogućnost da osvoji dovoljan broj glasača da bude u vlasti. I bez njihove saglasnosti ne može ni biti novih izbora.

  9. Ko kaže da je ivica dačić iskusan političar po meni nije on je manipulacijama prevarant isti je kao koštunica dss,gde god zatreba većina njegova partija je tu da osigura većinu a za uzvrat mora da poštuje gazdu.

  10. Samo da.vidim da odgovara za svo zlo koje je ucinio nista mi vise ne treba.Ni s od socijaliste.Da mu se oduzme sve,ali bas sve sto ima,sto ne moze da objasni svojim zvanicnim primanjima za ovih 30.godina potkradanja srbije.Imovina sps da se oduzme,jer nije samo njihovo od nekadasnjeg saveza komunista.Imam dovoljno godina pa i meni pripada neki malecki deo koji njima ne dam.Da su zaista bili socijalisti ,ko sto nisu,i danas bi imali moj glas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.