Zašto „Srbija protiv nasilja“ neće sa Nestorovićem?

Ostavite komentar


  1. To je jasno i vrapcima.Dr.Nestorović je postavio 4 zahteva da neće sa onima:1)koji su prozapadne orijentisani,2)sa onima koji su za sankcije Rusiji,3)sa onima koji su za nezavisno Kosovo,4)sa onima koji su opozicija Srbiji umesto vlasti.SPN ne ispunjava nijedan od ovih kriterijuma.SNS ne ispunjava sve ove kriterijume(polovično).

  2. Svi se ostrvili na Nestorovića,zato što misle da su svi kvarni kao oni. Borci za vlast,obe strane, pljuju MI jer su nemoćni pred šačicom intelektualaca koji imaju reč i dostojanstvo.Ovaj Jerko je jadnik kome su nule udarila u glavu,ali nula je uvek nula!Narod zna ko je Nestorović i njegovi ljudi,a ko je petokolonaš na rasprodaji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.