„Zašto ste ćutali?“: Biševac o izgradnji baza Kosovske policije u Zubinom Potoku i ulozi Srpske liste

Ostavite komentar


  1. RTS Bujosevica i Stefanovica prikrivanjem ovih informacija punih pola godine je nacinio akt kolaboracije sa KFOR(NATO) i sa Kurtijem zbog cega ova dvojica odgovornih lica moraju biti krivicno gonjena.

  2. Lako će Srbi sa KiM izaći na kraj sa Kurtijem. Srbima je veći problem AV koji celo Kosovo predaje Albancima. Izdajnik.

  3. Nisu hteli da kvare tokove ‘posla’ koji su radili ‘biznismeni’ sa obe strane !!

  4. Neće valjda vas pitati gdje će šta graditi.Umislili ste da ste neki faktor.Da ste normalni živjeli bi normalno na Kosovu.
    Ali ne možete,jer ste sastavljeni od problema i zla.

  5. Samo da rata ne bude. Kosovo jeste nezavisna drzava, to znamo svi mi i Vucic i Jaksic i SPC ali niko nece da prizna! A to jeste nas veliki Problem.

  6. Da imalo ima zakona i pravde,svi predstavnici srpske lista bi trebalo dozivotno na robiju,lagali narod,prali i muljali pare naroda iz Srbije,al Bog sve vidi

  7. Коме сте ви веровали и на кога се ослањате црвене,жуте наранџасте ови су задњи најгори издајници

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 8

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.