Zašto Vladimir Obradović misli da je konstitutivna sednica Skupštine Beograda lažna i da se žuri Šapiću? 1Foto: Milos Tesic/ATAImages

Žuri se Aleksandru Šapiću, kaže Vladimir Obradović, člana Privremenog organa Grada Beograda, povodom sutrašnje konstitutivne sednice Skupštine Beograda.

Kako se dodaje u saopštenju SSP, Obradović smatra da je sednica kupštine lažna.

„Lažna je jer je posledica lažnih izbora. U samo dva dana pre te lažne Skupštine, održane su čak dve sednice Privremenog organa grada Beograda. Žuri se Aleksandru Šapiću da odobri javno privatno partnerstvo sa Strelom u vrednosti od 460 miliona evra, te da započne dva javno privatna partnerstva jedno za gasnu stanicu i drugo sa javni prevoz na potezu 300, 400 i 500. Potpuno je nejasno šta se dogodilo sa gasnom pumpom koju je Vesić dao privatniku i da li uopšte radi, a već se planiraju nove, sa istim ili drugim privatnikom, videćemo“ ističe Obradović koji je  član Privremenog organa ispred Stranke slobode i pravde.

Obradović je objasnio da se „Aleksandar Šapić, Aleksandar Mirković i Nikola Nikodijević, predstavinici SNS i SPS u Privremenom organu, ponašaju kao dahije u čijim rukama je naš grad i da će tako  nastaviti jer su preko fantoma okupirali Beograd“.

„Njihov glas košta Beograđane nekoliko stotina miliona evra sve u korist raznih privatnika iz njihovog kartela, a na našu štetu. Da stvar bude gora, ovo javno privatno partnerstvo koje je predloženo za gasnu pumpu ukazuje na jasnu želju da se nastavi sa kupovinom gasnih autobusa od Turskog BMC čija vozila se nisu pokazala dobro na beogradskim ulicama“, navodi on.

Obradović zaključuje „zbog toga je neophodno da se borimo za slobodne i fer uslove za izbore posle kojih će Beograd da bude oslobođen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari