Zašto Vučić neće proglasiti okupaciju Kosova?

Ostavite komentar


  1. Mislim da hoće, dogorelo je i moramo na bilo koji način sačuvati naše Srbe na okupiranom Kosmetu, tu se ni zapad ni istok više ne pita.

  2. Šta lupetaš Čoveče,zar posle decenije laži o ZSO ne može da poništi sve pregovarano?
    Naravno to bi uključilo i njegovu odgovornost za sve promašaje…To mu je problem zbog koga će samo „oštro zapretiti“

  3. On je praktično predao Kosovo šiptarima i šta on može sad da uradi.Ništa, može samo da folira i laže što je i dosad radio.

  4. Zašto Vučić neće proglasiti okupaciju Kosova?

    Vučić moze i da „dubi na glavi“ ali ne moze zaustaviti Kosovo u „zaokruzivanju svoje nezavisnosti, teritorijalnog integriteta i suveriniteta na citavoj teritoriji Kosova“ pa tako i na severu Kosova !
    Meni lično ionako nije jasno „na osnovu čega“ Srbija i Srbi na severu Kosova smatraju da je sever Kosova u „nji’ovoj nadleznosti“ kada svako normalan zna da GRANICE izmedju Kosova i Srbije nisu na „mostu na Ibru“ nego na Jarinju i Brnjaku ?
    Srbija na Kosovu od „svojih institucija“ moze da ima „Ambasadu ili Konzulat“ i to je to, sve ostalo je „zabudaljavanje gradjana“ !

  5. Zašto Vučić neće proglasiti okupaciju Kosova?
    Komentar: kriminalci znaju sta mogu da progutaju i sta moze da im zacepi grlo i da nestaju.

  6. Jedva čekam da Vrhovni komandant ponovo pošalje topove, avione,kamione,četke i metle na graničnu liniju.Nije isk-
    ljučeno da će on,sa detetom ,
    predvoditi pešadiju.Srećan put i brzi povratak!

  7. @Dragan, kosovo smo predali siptarima u 1999 kada smo ubili bebe tamo. Evo 25 godina lazemo sami sebe kao da imamo nesto od tog kosova. E da ti ja kazem, nemamo nista vise tamo.

  8. Pročitao i zaključio sledeće: Dođe NEKO 99 okupira nam državu i mi ne smemo ništa da radimo osim da nam bude lepo Samim tim svu oni koji su dali život za otadžbinu su prekršili zakon i treba ih osuditi.
    Da li ste vi čuli za hajduke, srpsku vojsku, partizane i 99? Težak slučaj.

  9. Najveći izdajnik u istoriji Srbskog naroda… Kako da proglasi okupaciju kad su nas okupirale njegove gazde

  10. „Zašto Vučić neće proglasiti okupaciju Kosova?“
    – A: Zato sto ne sme (zna se da je kukavica) i B: glupo je posle 25 godina od ‘okupacije’ sada uraditi tako nesto.

  11. ma nismo se sekirali za 2 miliona srba koja su proterana ili otišla sa prostora ex yu, a sada za 50 000 hiljde neradnika koji imaju sve benefite od srbije i zapada i još da nam izgine na stotine hiljde dece za njih, ma hajde.

  12. Izdajnik da proglasi okupaciju. Cega? Onoga sto je predao i prodao siptarima i njihovim fasistickim sponzorima, a svojim drugarima?!

  13. Prvo da Srbiju oslobodimo od domaćeg okupatora. Jer dok su u Beogradu i Prištini na vlasti okupatori koji sarađuju – nema nigde normalnog života.

  14. Kamo lepe srece ali nema od toga nista on je davno prodao very za veceru a o crkvi da ne prica pokazati nazalost I oni pravo lice ne pricaju o raskolu u crkvi a akamoli o Kosovu Srbija prozivljava najjvecu Tamu posle turaka nek nam je Bog u pomoc ali I on ne pomaze prodanim dusama

  15. @ Genikus

    Da li ste vi čuli za hajduke, srpsku vojsku, partizane i 99? Težak slučaj.

    Jeste culo smo. Ono sto nismo culi, to je kakvu vezu svi oni imaju sa danasnjim Kosovom?

  16. Kao sto ima pojedinaca, postoji i narod koji je činio greške.
    Narod ili individ koji ne uči na svoje greške ili je za psihiatriju ili mora da nestane.

    Na kojim pravcem smo mi od ta dva?

  17. Vučić treba da proglasi okupaciju KIM! Činjenica je da nam je KIM nasilno okupirano, NATO nas je bombardovao sa ciljem da nam oduzme najvredniji deo zemlje. Samo, nema od toga ništa! KIM je oduvek bilo srpsko i tako će i ostati! Kosovo je Srbija!!! Ako Albancima ne odgovara da žive u Srbiji neka se vrate u Albaniju odakle su i došli na KIM. I teritorija Albanije je bila srpska, treba da budu zahvalni što su i nju dobili, praktično na poklon!

  18. Kosovo je posebna država koja služi Vučiću da krade pare i odvlači pažnju sa bitnijih problema i plaši narod od tobožeg rata.

  19. Он је зентара и остаће запамћен као квислинг који је предао Космет окупатору.

  20. Vidim ima hrabrih na tastaturama. @Vida sto se KiM tice jeste odavno bilo Srpko ako ne ranije onda u vreme Turaka definitino tako kazu i njihove popisne knjige. Sto se Albanije tice nesto ste pomesali to je bilo Italijansko pa su tu naselili Albance koje su vodile Rimske falange iz Azije jer su bili dobri stocari, Prvo ih smestili na Siciliju pa onda na teritoriju danasnje Albanije, bar tako neko negde isprica, rece i lici na istinito.
    Okupacija je trebalo da bude proglasena po useljenju NATO jer je prekrsena Rezolucija 1244. Posle toga sve sto je radjeno narocito u vreme ove vlasti je islo na ruku osamostaljenja, zaboravljate da su povuceni gradonacelnici, policija, sudije, tuzioci, da nisu izasli ni na albanske izobre za gradonacelnike tih opstina tako da ce biti da je Ninic u pravu sa pravne tacke gledista. Kosovo ce uskoro u NATO i potom EU i zavrsena prica. Ziveli

  21. Samo Narodna Skupština može proglasiti okupaciju Kosova i Metohije, a ne neki Vučić, ili bilo ko umišljen u ovoj propaloj Srbiji.

  22. Ne znam da li ga i deca u vrticu više shvataju ozbiljno.Do skoro sam mislio da je on ozbiljan političar i čovek ali mislim da sam pogrešio.Čini mi se da je i on počeo da sumnja u reči koje izgovara.Sve više počinje da izbegava prvo fizički a onda politički odredjene teme što se tiču SRBIJE.Sve više i više ga brine šta posle vlasti kao gde?

  23. Ninicu govoris predsednik je trebalo to da uradi trebalo ovo da uradi a niko od vas ne govori dali je mogao da se vrati u 2008 godinu i da spreci izglasavanje nezavisnosti ko je to trebao da uradi govorite nekada o tome to su trebali da rade tadasnji politicari ali nisu imali vreme bavili su se sobom kako da poprave svoj konto registruju firme izrodi zemlje ove pisem ovo ne da bi nekog branio vec da kazem kakvu stetu su ti idioti naneli drzavi i narodu pa danas sebe nazivaju nekom elitom i oni casni ljudi sa pijace koji prodaju svoju muku u vidu preh. proizvoda su pametniji i kulturniji od njih!!!

  24. Pa Kurti krsi sve moguce spirazume i dogovore,na ocigled celog Sveta i svi cute.
    Niko ga za nista ne osuduje,zato sto du mu oni i dali zeleno svetlo da vrslja i radi sve i kako zeli.
    Svaka Zemlja mora stati u odbrani svog naroda,i to mora jasno i glasno nagovestiti svima.

  25. Talibani goli i bosi be tenkova kamiona i aviona proterali Amerikance iz Avganistana je ne bije boj u oružje već srce u junaka kako reko Miljanov a to Vučić nema on je veliki lažov i prevarant

  26. I šta rekoste kada će izrada kvalitetnih socijalnih karti, jedinstveni platni razredi u celom javnom sektoru, znatno pooštravanje poreske politike, izmene katastrofalnog (po zaposlene) Zakona o radu, „sabijanje“ trgovačkih marži…Ups, izvinjavam se ovo je rubrika „kapitulacija, okupacija, akrobacija“ i ovako „beznačajne“ teme nemaju tu šta da traže.

  27. 1244 moze da se krsi a sve ostalo sto nam radi o glavi ne? Danas niko vise ne gleda sta je potpisano vec sta mu odgovara u datom trenutku.

  28. @balkan, idi ,,covece“ nazad i zavrsi skolu. Nece da moze vise da dosljaci pisu historiju. Kasno ste vi dosli na ovim prostorijama. Svi znaju kad su sloveni poceli naseljenje na ovim nasim Ilirskim prostorijama. Podstanari ste bili i ostali. Kurti je zakon za vas kao sto je Tudjman bio. Vi samo razumete jezik sile.Tu ste nam nasli i tu cete nama i ostaviti. Ako je ko sto je dosao kao stocar ili prosjak to ste vi srbi. Tako bili i ostali.

  29. Ma kakva okupacija sve je on ovo dogovorio sa mikijem mausom pare uzeo i sad mora da igra kako gazde kazu!

  30. Неће он ништа прогласити,то је јасно одавно. Осуда куртија и као критикује ЕУ и то је то . Какво је стање на Косову било 2012 а какво је сад. ИЗДАЈА.

  31. Адвокате нећу ни име да ти поменем јер ми се по сви мерилима не свиђс како говориш. Није за џаба речено адвокати немају душу. Кандидуј се за претседника па онда паметуј. Сада је све да би био интересантан питАм се коме. Данас бути претседник оваквим људима је осуда тежа од робије. Да сам на његовом месту све бих вас послао ДО ЂАВОЛА и отишао да мирно живим са својом породицом. Нажалост свих вас он је родољуб па ће истрајати. Иначе са прогкасом окупације дела територије пино смо закаснили тако да то неће сада имати било каквог ефекта, а ти афвокате искористи свој интелект па понуфи било кскво паметно решење овако није добро.

  32. Ako Vucic proglasi okupaciju tada po zakonu mora da proglasi RATNO STANJE U SRBIJI TO DALJE PODRAZUMAVA DA SE CELOKUPNI RESURSI STAVLJAJU POD VOJNU UPRAVU sto dovodi do finansijskog materijalnog kolapsa Srbije

  33. Zato što je velika kukavica a hrabrost pokazivao kada je skidao nazive sa tablama ubijenog predsednika Zorana Đinđića

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.