Zašto Vučić ni posle četiri i po meseca od izbora ne saopštava ime mandatara i sastav vlade?

Veštačka tenzija koja traje više od 120 dana

Ostavite komentar


  1. „Zašto Vučić ni posle četiri i po meseca od izbora ne saopštava ime mandatara i sastav vlade?“
    Zato što je on bio i ostao predsednik Vlade Srbije, osim što je predsednik svega ostalog u Srbiji, čak i u gajenju Indiske konoplje nema mu ravnim !

  2. Simo Spasić je najbolji kandidat za premijera i u tandemu sa Vučićem, odlično bi funkcionisao.

  3. Pa i moj kum ,Milutin moze da bude premijer..jer ga niko za nista nece pitati..jer u atokratskim i diktatorskim rezimima nema premijera..a i sta ce nam..?..kad smo srecni i veseli da se radujemo i igramo se jer imamo radikala za predcetnika Srbije..

  4. Pa sve je po starom-nema vlade,nema skupstine,samo saopstenja,obecanja,povisice plata i penzija za 7-8 meseci-izbori nemaju svrhu…

  5. Zato što je nesposoban i nedorastao poslu koji obavlja.
    Nije njemu na umu dobrobit naroda, nego kako da nešto izmanipuliše, zaobiđe, i dovede na svoju vodenicu. Čisti šibicarenje.

  6. Vucic je jako zaposlen trazeci moguci tender i prodaju jos ono malo sto je ostalo od Srbije i da investira u neki puteljak, tu se najlakse digne dobra lova u vlastiti dzep.

  7. Godinu dana prodaje maglu glumeći zasluge eps dve,telekom dve,srbija gas milijardu,poljoprivreda u kolapsu a on pametan?

  8. Verovatno se još nije odlučio i za mandatara i za ministre koje AV, umesto mandatara, postavlja lično jer još nema saznanja koji ministar (ili predsednik vlade) će mu doneti najviše novca. Za njega, Malog batu, partiju itd.

  9. Vi stvarno mislite da Vučić bira predsednika vlade?On se za to pita, taman koliko i ja.
    Dozvoljeno mu je da se igra demokratije, da razvlači rezultate i raznorazna formiranja.

  10. To je sigurno zato da kad imenuje poptune levake na čelo ministarstva koji pojma nemaju kako je moguće da on (ona) bude ministar pa ce tako imati kraći mandatni period i manje ce morati da lupeta.

  11. Verujem.da je to zbig toga da bi vas nervirao jer ste previse zapeli u nadi da ce nekako Djilas da se nadje na mestu kandidata sto je nemoguce. Zato strpute se malo, ispostovace se zakonski rokovi i verujem da cete i vi biti zadovoljni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.